Dunteberget, Motala

Vinnerstadsvägen 18A

Såld
  • 1 rum
  • 39,5 kvm
  • Bostadsrätt

Renoverad etta med balkong!

Modernt renoverad etta med balkong i soligt väderstreck, belägen på våning två av tre på Vinnerstadsvägen 18A i Dunteberget.

Här bor ni för en billig månadsavgift i lugnt och naturnära bostadsområde. Lägenheten består av allrum med sovalkov och utgång till balkong med fritt läge som vetter mot innergården, rymlig hall, kaklat duschrum med tvättmaskin samt ett fint och praktiskt kök med matplats intill fönster. År 2021 renoverades lägenheten med nytt kök från Marbodal, nya vitvaror samt nytt golv och målade väggar i ljus kulör. Lägenheten är utrustad med både tvättmaskin och diskmaskin. Bra förvaring i både kök samt i garderober i hall och sovalkov. Ett stort förråd på vinden och ett mindre förråd i källaren tillhör lägenheten.

I avgiften om 2457 kr/mån ingår värme, vatten, sophämtning, internet 1000 Mbit/sek samt kabel-tv. Föreningen har ett gemensamt avtal för hushållsel och läser av varje lägenhets elförbrukning vilket sedan debiteras som ett tillägg på avgiftsavin.

På Vinnerstadsvägen 18A bor ni i en stabil bostadsrättsförening med god ekonomi. Här har flera renoveringar utförts så som fönster, tak, stambyte, el mm. Under hösten 2023 pågår installation av solpaneler. Föreningen har flera gemensamhetsutrymmen så som övernattningslägenhet och relax med bastu som de boende kan hyra, samlingslokal, gemensamma tvättstugor och torkrum alt. torkskåp i tvättstuga, samt en grönskande innergård med bland annat boulebana och grillplats. Det finns även parkeringsplatser, laddplatser samt garage att hyra enligt kösystem. Pizzeria och närbutik finns strax utanför porten. Ni har även närhet till trevliga promenadstråk bl.a. Staffanstorp naturreservat. Busshållplats finns på gångavstånd. För er som pendlar med bil tar du dig smidigt ut till tex Linköpingsvägen, Vadstenavägen och riksväg 50. Pendeltåg till Mjölby, Linköping och Norrköping går från Motala centralstation för dig som jobbar eller pluggar på annan ort.

Sammanfattningsvis är det ett kvadratsmart boende i lugnt område, i gott skick och för en låg månadsavgift.

Välkommen att boka din visning!

Mer om mäklarna