Centralt, Motala

Storgatan 25C

Såld
  • 1 rum
  • 37,5 kvm
  • Bostadsrätt

Välplanerad lägenhet med attraktivt läge!

Välkommen till Storgatan 25C och denna välplanerade lägenhet om 37,5 kvm med ett högt och fritt läge högst upp i huset. Bostaden passar perfekt för er som söker ett kvadratsmart boende för 1-2 personer. Här bor ni med gångavstånd till både Varamon och centrum!

Yteffektiv planlösning bestående av rymligt sovrum, ett fräscht helkaklat duschrum med dimbara spotlights, hall, kök utrustat med diskmaskin och öppen planlösning mot vardagsrum. Möjlighet finns även att använda det större rummet som vardagsrum och sätta upp en vägg mellan kök och nuvarande vardagsrum för att bilda ett mindre sovrum istället - se mer på de två bilagda planritningarna.

I avgiften ingår värme, vatten, Telias TV-paket Lagom och Internet 100 Mbit/sek.

I källaren finns gemensam tvättstuga, cykelförråd samt tillhörande lägenhetsförråd och matkällarförråd. Parkering hyrs ut enligt föreningens kösystem. Här bor Ni bekvämt i en privat bostadsrättsförening med stabil ekonomi. Motala centrum med mataffär, restauranger, torg, galleria, hamnområde, apotek och övrig service nås med en kort promenad. Ni har även närhet till centralstationen, lasarettet, busshållplats samt till härliga Varamon.

Tillträde kan ske snabbt för den som önskar. Välkommen att boka in er på visning alternativt kontakta mäklare för privatvisningsförfrågan.

Mer om mäklarna