Bråstorp, Motala

Kiselvägen 10B

Såld
  • 4 rum
  • 111 kvm
  • Bostadsrätt

Nyproducerat bostadsrättsradhus i populära Bråstorp

Nyproducerat radhus med dubbla parkeringsplatser! På Kiselvägen 10B i populära Bråstorp finns detta trevliga radhus i två plan. Här får du öppna ytor på entréplan med kök, matplats och vardagsrum och en lugnare övervåning med tre rejäla sovrum och ett extra allrum. Dubbla badrum! Här bor du lugnt och naturnära och får både en uteplats och en egen trädgård. Bostaden har en hög inredningsstandard och två parkeringsplatser tillhör bostaden varav en i carport. Förberett för installation av laddbox. Utvändigt finns även ett externt kallförråd. Här bor du underhållsfritt i en helt nybyggt HSB-bostad!

I HSB brf Cyklisten är det lätt att känna sig hemma! Här erbjuds ett fantastiskt hem i två plan om 111 kvm med en naturlig uppdelning mellan det sociala entréplanet och den lugna privata övervåningen. Öppna ytor på entréplan där kök, matplats och vardagsrum bjuder på naturliga samlingsplatser. Köket är genomtänkt med praktisk förvaring och modern design. Här finner du exempelvis rostfri kyl och frys, helintegrerad diskmaskin, exklusiv rostfri Tube-fläkt och högkvalitativa vitvaror från Electrolux. Köksluckor i sandbeige kulör samt bänkskiva av typen Marfil Cream. Push-öppning på överskåp samt grepplist av typen Iris svart. På ovanvåningen finns ett stort helkaklat badrum med klinker- och kakelplattor i brungrå kulör. God förvaring via spegelskåp och kommodskåp i vitt utförande. Badkar. Spotlight i tak samt handdukstork ingår som standard. I anslutning till hallen på entréplan finns en stor helkaklad wc/dusch med samma val av brungrått kakel och klinker som badrummet på övre plan. Här finns tvättmaskin och torktumlare samtidigt som förvaring ges via svart kommodskåp och två vägghängda förvaringsskåp. Trendig dusch i mattsvart kulör med Linc Angel-duschväggar. Fin och exklusiv Anten-spegel med LED-ljuskant (rund 900). Övervåningen utgör också bostadens mer privata del och innehåller tre rejäla sovrum i beigea kulörer och där ett sovrum har garderobsvägg med skjutdörrar. En fin detalj är ryggåstaket som ger en luftig känsla av rymd.

Här i populära och familjevänliga Bråstorp uppför HSB ett helt nytt bostadskvarter med 42 st välplanerade par/radhus. Kvarteret får ett rogivande och trevligt intryck då det byggs småskaligt och med variation. Här bor du naturnära samtidigt som förskolor, skolor, affärer och kommunikationer finns inom räckhåll. Gatorna som är avsedda för de boende blir lugna och utan möjlighet för genomfartstrafik. Den barnvänliga miljön med gångavstånd till förskolor och skolor samt de goda kommunikationerna med buss ger boendet utmärkta förutsättningar för att få ihop livspusslet på bästa vis. Det finns även lekplats inom föreningens område som vetter mot baksidan av Kiselvägen 10B och omges av häck. På kort avstånd finns även ett stort utbud av mataffärer och shopping i Bråstorp handelsområde. Du når även Varamon och dess fina sandstrand på cykelavstånd.

Under fliken Dokument finner ni planritning, föreningens stadgar och ekonomisk plan, information om tillval med mera. Några av bilder i annonsen är projektets illustrationsbilder medan några är tagna i avsedd bostad. Det avsedda radhuset är markerat med nummer 23 på översiktskartan.

Välkommen att kontakta ansvarig mäklare för mer information!

Mer om mäklarna