Bråstorp, Motala

Granitvägen 25

Såld
  • 6 rum
  • 126 kvm
  • Bostadsrätt

Välplanerat radhus med 5-6 rum, två renoverade badrum, tillhörande grästäppa och garage

Välplanerat och fint bostadsrättsradhus i två plan på Granitvägen 25 i Bråstorp. Till bostaden hör en garageplats och egen trädgårdstäppa på fram- och baksida. Bekvämt boende för dig som vill dra nytta av fördelarna med att bo i bostadsrättsförening och ändå ha tillgång till trädgård!

Radhuset är 126 kvadratmeter och disponeras idag med 6 rum och kök, men har från början varit 5 rum och kök. Nuvarande ägare har tillfört ett extra sovrum på entréplanet intill vardagsrummet (möjligt att återställa för den som önskar). På entréplanet finns hall med klinkergolv, idag två sovrum, rymligt kök med matplats intill fönster, badrum/wc renoverat -21, vardagsrum med utgång till trädgård, stort och praktisk klädkammare/förråd renoverat -22 samt tvättstuga renoverad -21. I tvättstugan finns kombinerad tvätt/tork. På övre plan finns duschrum/wc renoverat -19, hall samt tre sovrum. Jordfelsbrytare installerad och samtliga elsäkringar utbytta -22.

På baksidan finns en plattsatt uteplats samt gräsyta omringad av staket. Här finns bland annat vita och röda rosor, hallonbuskar och ett litet körsbärsträd. Baksidan har ett bra solläge och vetter mot grönområde. Framsidan erbjuder också gräsyta med häck samt plattsättning med möjlighet till t ex cykelparkering och placering av mindre utemöbel.

Det är även gott om förvaringsutrymmen - utöver förrådet inne i bostaden finns även ett tillhörande externt förråd i separat byggnad samt ett isolerat förrådsutrymme som är smart placerat längst in i garaget så att man ändå har plats för bilen. Förutom det tillhörande garaget finns fria parkeringsplatser på området samt tre laddplatser för elbil. Via föreningen har ni även tillgång till gemensam tvättstuga, samlingslokal och bastu med relaxutrymme beläget nära bostaden. Det finns gemensamma trädgårdsredskap som de boende kan använda för att sköta sin trädgård, och ett större garage som kan nyttjas för tex hobby/mek.

På Granitvägen bor ni i lugnt och tryggt område med närhet till förskola, skola, lekparker, busskommunikationer och Bråstorp handelsområde med allt från storhandel, restauranger, apotek och blomsterhandel till lekland. Fina gång- och cykelbanor som tar er vidare till bland annat bad och avkoppling i Varamon.

I avgiften ingår värme, vatten, internet 100 Mbit/sek och Tv Bas via gruppavtal hos Tele2, garage, sophämtning, bostadsrättstilläggsförsäkring och ett yttre förråd. Det finns även ett gemensamt avtal för el där den boende blir debiterad för hushållsel enligt förbrukning.

Välkommen att boka in dig på visning!

Mer om mäklarna