Marielundsviken/Mariefred, Mariefred

Tågvägen 8C

  • 5 rum
  • 117 kvm
  • Bostadsrätt
Utgångspris 2 950 000 kr
Månadsavgift: 6 998 kr/mån

Modernt och bekvämt boende!

Varmt välkomna till Tågvägen 8C med ett attraktivt läge i Marielundsviken! Ett modernt och optimalt planerat boende i två plan om 117 kvm med dubbla helkaklade badrum, 4 sovrum och väl tilltagen uteplats i söderläge. Härliga ljusinsläpp och tilltalande sociala ytor att umgås på med vänner och familj.

Bostaden välkomnar er via en inbjudande och ljus hall i österläge. Entréplan inrymmer ett socialt utformat kök från Marbodal i delvis öppen planlösning mot vardagsrum med utgång till uteplats i söderläge. Genomgående stilrena vitvaror från Whirlpool. På entréplanet hittar vi även ett helkaklat badrum med dusch samt separat tvättstuga med fönster. Entréplanet har genomgående vattenburen golvvärme. På övre plan hittar vi bostadens 4 rejäla sovrum varav det ena idag används som stor walk in closet. Det finns även rymligt helkaklat badrum med dusch.

Utvändigt finns vi en väl tilltagen uteplats i söderläge. Uteplatsen angränsar delvis mot skog och natur. På entrésidan kan med fördel morgonsolen åtnjutas. I trädgården finns dessutom ett rejält förråd. Carport tillhör bostaden.

I Marielundsviken bor ni med kort promenadavstånd till Läggesta tågstation som tar er till Stockholm central på 36 min. I närområdet finns både bad -och båtplatser vid Mälaren. Gång och cykelväg till centrala Mariefred samt goda bussförbindelser. Förskola finns i närområdet.

Varmt välkomna på visning!

Intresseanmälan

Är du intresserad av bostaden? Gör en intresseanmälan så kontaktar vi dig med mer information.

Till intresseanmälan

Mäklare

Bostadsfakta

Bilder

Planritning

Marielundsviken/Mariefred, Mariefred

Tågvägen 8C

Karta

Mer om mäklarna

Intresserad? Gör en intresseanmälan!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din intresseanmälan!
Mäklaren hör av sig så snart som möjligt.