Mariefred-Slottsbrinken, Mariefred

Skogsborgsvägen 16E

Såld
  • 2 rum
  • 59 kvm
  • Bostadsrätt

Välplanerad 2:A med stor balkong i sydvästläge!

Välkomna till Skogsborgsvägen och en välplanerad tvårummare belägen på lugn gata med skogen som närmsta granne, En trappa upp välkomnas du av en ljus och inbjudande hall med praktisk förvaring som ger ett gott första intryck. I anslutning till hallen når du dem sociala ytorna i form av kök och vardagsrum i delvis öppen planlösning med gott om plats för vänner och familj. Fullutrustat kök med generösa arbetsytor och gott om förvaring, plats för matgrupp intill stort fönster i österläge. Köket utgör tillsammans med vardagsrummet en enda social enhet och från vardagsrummet når ni den rymliga balkongen som vetter mot den lugna innergården. Här erbjuds en insynsskyddad och möblerbar balkong med sol från morgon till kväll, perfekt för härliga kvällar med både släkt och vänner. Lägenheten inrymmer även ett välplanerat sovrum med gott om förvaring och ett helkaklat badrum med behaglig golvvärme och tvättutrustning.

Bostaden ingår i föreningen Skogsborg 9 som är en välskött förening med god ekonomi, och engagerad styrelse. Föreningen tillhandahåller sina medlemmar bland annat separata förråd på innergården. Stor och lummig innergård.

Lugnt och skönt läge i villaområde med promenadavstånd till Mariefreds stadskärna med ett rikt utbud utav restauranger, butiker och charmiga butiker. Förskola finns inom promenadavstånd likaså lekplats. Inom cykelavstånd nås Gripsholmsskolan F-9 och Mariefreds skola F-9. Ifrån Läggesta station nås Stockholm central på ca 38 min. Parkering i anslutning till lägenheten.

Mer om mäklarna