Centrala Mariefred, Mariefred

Djurgårdsgatan 17D

  • 5 rum
  • 115 kvm
  • Bostadsrätt
Utgångspris 5 195 000 kr
Månadsavgift: 5 781 kr/mån

Generös etagelägenhet i hjärtat av Mariefred

Varmt välkomna till Djurgårdsgatan och ett oslagbart läge i centrala Mariefred, här erbjuds en generös etagelägenhet med tilltalande terrass och utsikt över takåsar och lummiga innergårdar. Byggnaden uppfördes 1929 och totalrenoverades 2012, där mycket av den äldre charmen har bevarats. Byggnadens ålder gör sig påmind tack vare de djupa fönsternischerna, vackra listverken och massiva golvtiljorna för att nämna några detaljer.
Lägenheten välkomnar er via en rymlig entré som ger ett gott första intryck. Vidare leds ni in till det fullutrustade arbetsköket med generösa arbetsytor och gott om förvaring. Matrum och vardagsrum i fil med slående/imponerande takhöjd. De tre rummen ligger i fil med ett socialt utformat vardagsrum och hemtrevligt matrum med fönster i västerläge. I anslutning till hittar ni ytterligare ett rum som idag används som sovrum. Entréplanet inrymmer även ett modernt & delvis helkaklat badrum. En trappa upp hittar ni ytterligare två sovrum samt bostadens andra badrummet med charmigt takfönster.

Underbar utemiljö med stor terrass och härlig vy över takåsar och prunkande innegårdar. Välskött förening med inga större kommande renoveringar. Fasaden putsades om år 2022. Parkering på innergården hör till bostaden och ingår i avgiften.

Mariefreds pittoreska stadskärna hittar ni utanför dörren med ett rikt utbud av små butiker, restauranger och hemtrevliga caféer bland dem välbevarade 1800-talshusen. Mariefred erbjuder även en mängd sevärdheter för stora som små med guidade turer av Gripsholms slott, museijärnväg med äkta ångloksdragna tåg eller naturreservatet Hjorthagen med ca 100 dovhjortar. I närområdet hittar ni både vackra promenadstråk längs Mälaren och småbåtshamn. Stenkast till både för- och grundskola. Bra cykelväg och ännu bättre bussförbindelse tar dig till Läggesta station och tåget på 15 respektive 14 minuter.

Sammantaget en mycket karaktärsfull bostad där det bara är att flytta in och börja trivas från första stund!

Intresseanmälan

Är du intresserad av bostaden? Gör en intresseanmälan så kontaktar vi dig med mer information.

Till intresseanmälan

Mäklare

Bostadsfakta

Bilder

Centrala Mariefred, Mariefred

Djurgårdsgatan 17D

Karta

Mer om mäklarna

Intresserad av bostaden? Gör en intresseanmälan!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din intresseanmälan!
Mäklaren hör av sig så snart som möjligt.