Västra Hamnen, Malmö

Einar Hansens esplanad 14

Såld
  • 2 rum
  • 54 kvm
  • Bostadsrätt

Välplanerad 2:a med två uteplatser!

Välkommen till en smart planerad 2:a i Västra Hamnen med uteplatser i både väster- och österläge. En rymlig möblerbar hall där det får plats till en bra arbetshörna, sovrum mot innergården, öppen planlösning mellan kök och vardagsrum samt helkaklat badrum med dusch och tvättmaskin.

Välkommen till en smart planerad 2:a i Västra Hamnen med uteplatser i både väster- och österläge. Man når denna trivsamma bostad via föreningens gröna innergård och vid entrén ett trädäck med eftermiddagssol och plats för utemöbler. När vi kliver in i lägenheten möts vi av en rymlig möblerbar hall där det lämpar sig att ha en arbetshörna och gott om förvaring i skjutdörrsgarderob. Ett sovrum i bra storlek med fönster mot den lugna innergården och öppen planlösning mellan kök och vardagsrum där det enkelt ryms både soffgrupp och ett matbord för 4-6 personer. Dubbla fönsterdörrar leder ut till den mindre uteplatsen där man njuter av morgonsolen. Köket smälter väl in i inredningen med sina vita köksluckor, vitt kakel ovan den mörkgrå arbetsbänken och vita vitvaror. Det helkaklade badrummet är stilrent med mörkgrått klinkergolv och vitkaklade väggar och utrustat med duschväggar och kombinerad tvättmaskin och torktumlare.

Föreningen är välskött och erbjuder festlokal, två övernattningsrum och underbar takterrass med fin vy över Västra Hamnen. Gratis medlemskap fram till december 2027 i bilpool M och cykelpool Donkey Republic finns på hörnet med ingång Märsgränd där man kan hyra lådcykel.

Läget i Västra Hamnen är perfekt med nära till havet, goda kommunikationer och precis runt kvarteret ligger Masttorget med all service så som matbutik, restauranger, systembolag och café.

Mer om mäklarna