Västra Hamnen, Malmö

Västra Varvsgatan 11A

Såld
  • 3 rum
  • 90 kvm
  • Bostadsrätt

Exklusiv våning med ca 40 kvm markterrass i söderläge! Ledig garageplats & möjlighet till 4 rok!

Exklusiv våning med ca 40 kvm markterrass i söderläge! Ledig garageplats & möjlighet till 4 rok!

Förbluffande terrass som följer med hela lägenhet runt hörnet av fastigheten i söderläge. Finn kreativiteten av att ha tre olika sektioner av terrassen, såsom lounge, matbord för större sällskap och grill, varför inte ligga och sola med solstolar? Närhet till havet för den som vill uppleva livsstilen av morgondopp är ett stenkast bort och lämnar inget att sakna på bästa läge i Västra Hamnen!
Denna våning kan bli en fyra! Se alternativ planritning.
Här finns även garanterad garageplats för den som önskar.

Ett fantastiskt ljusflöde speglar hela lägenheten tack vare stora fönster med låg fönsterkarm. På uteplatsen erbjuds flödande sol från morgon till eftermiddag och här kan en fantastisk oas skapas i full grönska under sommartid. Extremt god förvaringsmöjlighet såsom walk-in closet och platsbyggda garderober. Den öppna planlösningen mellan det stora vardagsrummet, matplatsen och köket från Ballingslöv bjuder in till sociala sammankomster. Luftighet är bara förnamnet! Köket som är fullt utrustat har gott om förvaring och stora arbetsytor, perfekt för dig som älskar att laga mat. Dubbla sovrum, båda med maximala förvaringsmöjligheter, bjuder in till lugna oaser i hemmet. Båda rummen har dessutom stora fönster för härligt ljusinsläpp. Stilrena materialval i badrummet toppat med tvättmaskin och torktumlare ger vardagen en lyx utöver det vanliga. Det här är definitivt en lägenhet att både förälska sig i och bo länge i.

Runt hörnet finns såväl Kockums Fritid med perfekta träningsmöjligheter och Ribban för sommarens dopp. Skolor och kommunikationer finns det gott om för att inte glömma alla tänkbara faciliteter!

Mer om mäklarna