Västra Hamnen, Malmö

Salongsgatan 36E

Såld
  • 4 rum
  • 101 kvm
  • Bostadsrätt

Unikt brf-radhus mitt i Västra Hamnen med uteplats och terrass i söderläge!

Salongsgatan 36E är ett exceptionellt boende som utgör ett unikt brf-radhus i populära Bo01 i Västra hamnen. Den välplanerade bostaden erbjuder en härlig uteplats på entréplan och terrass på övre plan, båda i söderläge. Detta ger möjlighet till avkoppling och sociala stunder utomhus för hela familjen. Med tre rymliga sovrum och två stilfulla badrum tillgodoser denna bostad behoven för en medelstor familj eller de som söker extra utrymme.

Den halvöppna planlösningen mellan kök och vardagsrum skapar en ljus och inbjudande atmosfär. Köket är modernt och funktionellt, vilket gör matlagningen till en trevlig upplevelse. Vardagsrummet ger gott om plats för avslappning och umgänge. Genomtänkta detaljer och högkvalitativa materialval präglar hela bostaden och skapar en lyxig och samtidigt hemtrevlig känsla.

Boendet på Salongsgatan 36E är inte bara en plats att bo, utan ett hem där man kan njuta av både det inre och det yttre livet. Med närheten till havet blir detta boende perfekt för alla. Dessutom bor man i en förening som erbjuder en mysig innergård och gott om garageplatser.

Mer om mäklarna