Triangeln/Rådmansvången, Malmö

Spångatan 22A

REDO™
  • 3 rum
  • 110 kvm
  • Bostadsrätt
Högstbjudande 4 695 000 kr
Månadsavgift: 3 948 kr/mån

Etagevåning i centrala Malmö från 1897 på klockrent cityläge!

I populära Rådmansvången finner vi nu denna charmiga etagevåning med takterass. En fantastisk bostad som smyckas med delar från sekelskiftet i form av synliga bjälkar, framtaget tegel och brädgolv. Takterassen som kan nyttjas under sommarhalvårets månader med plats för hela familjen, en braskamin för mysfaktorn under vinterhalvårets månader och helt insynsskyddad lägenhet förhöjer denna bostad. Lägg där till en låg avgift och närheten till Triangelns tågstation.

En planlösning som kan skapas efter behov med kök och badrum på nedre plan samt två rum för sovrum eller matsal. Övre plan stoltserar bostaden med ett stort rum perfekt för sällskapsrum där gäster och familj kan sammanstråla och även njuta av den härliga takterassen vänd mot föreningens vackra innergård. Här har vi en bostad med allt att önska!

Bo på ett av Malmös bästa cityläge och möt pulsen utanför dörren eller njut av lugnet på föreningens vackra innergård. Här finns allt man behöver enbart ett stenkast iväg, Triangelns köpcenter, matbutiker, Stadsteater, konserthus, caféer, gym, busskommunikationer samt citytunneln som snabbt tar dig till den "konglige byen".

REDO™

Detta är en REDO™ bostad. Kontakta mäklaren för mer information.

Intresseanmälan

Är du intresserad av bostaden? Gör en intresseanmälan så kontaktar vi dig med mer information.

Till intresseanmälan

Mäklare

Bostadsfakta

Bilder

Planritning

Triangeln/Rådmansvången, Malmö

Spångatan 22A

Karta

Mer om mäklarna

Intresserad av bostaden? Gör en intresseanmälan!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din intresseanmälan!
Mäklaren hör av sig så snart som möjligt.