S:t Knut, Malmö

Mäster Henriksgatan 11D

Såld
  • 3 rum
  • 40 kvm
  • Bostadsrätt

Karaktäristisk trerummare i hjärtat av S:t Knut!

Med glädje kan vi äntligen presentera en pittoresk bostad belägen i S:t Knuts omtyckta kulturhus. Bland de mysiga kullerstensgatorna finner ni nu en charmig trerummare där moderna bekvämligheter möter tidstypiska attribut från husets byggår som tilltagen takhöjd, charmigt golv och lamprosetter.

På Mäster Henriksgatan 11D kliver ni in i en väldisponerad bostad som är enastående anpassat till familjen såsom paret som sätter värde på karismatiska detaljer. Ni har ett hemtrevligt kök där era gäster kan avnjuta ett glas under tiden middagen tillagas, rofyllt allrum för de mysiga filmkvällarna och en ljus inredd källare där ni idag har sovavdelningen som skiljer er från de sällskapliga ytorna. Inte nog med det så har ni även två stilrena badrum där ett av dem är i anslutning till bostadens mysiga master bedroom. Utöver charm och eleganta detaljer så erbjuds ni på goda förvaringsmöjligheter där ni har två klädkammare och en smart lösning för förvaring under trappan.
Föreningen har en härlig innergård som går runt hela byggnaden med fjärilsbuskar, flertalet daggkåpa, lagerhägg, lavender och romantiska syrener. Till varje trapphus tillhör en berså i avenbok där ni kan avnjut morgonkaffet såsom ha mysiga kvällsmiddagar under det varmare halvåret.

Området S:t Knut präglas av pastellfärgade byggnader, mysiga fik runt varje hörn och kulturell atmosfär. Ni har närhet till all tänkbar service som önskas såsom närhet till Malmös citypuls. Det omtalade S:t Knuts torg har ni endast ett stenkast från er bostad där restauranger och fik förlänger sina serveringar under sommarhalvåret såsom livliga Folkets Park.

Mer om mäklarna