Slussen, Malmö

Drottninggatan 1AG

Såld
  • 3 rum
  • 84 kvm
  • Bostadsrätt

Strålande hörnlägenhet med en egen trädgårdstäppa mitt i stadsmiljön!

På ett trivsamt cityläge, intill huvudstråket Drottninggatan, saluförs denna ljusa och välplanerade hörnlägenhet om 84 m² med Rörsjöstadens lummiga promenad, Malmö kanal och innerstans nöjen runt hörnet. På första våningen i ett fristående gårdshus, där bostaden är belägen, uppenbarar sig denna sköna oas - långt ifrån stadslivet utanför. Här väntar en alldeles fantastisk lägenhet på hörnläge med en egen 114 m² stor och rättvänd trädgård för alla er som värdesätter växtodling, grillning och sol hela dagen. Den härliga trädgården omgärdar lägenheten med trädgårdsvyer från samtliga fönster! I tillägg finns en balkong med tak som vetter mot soliga söder och mäter 8 m².

Interiören är minst lika imponerande med väldisponerade ytor där vardagsrum, kök och matplats samspelar i en öppen planlösning. Läckert kök från Vedum med svartkromade vitvaror samt en praktisk köksö, ett stort och helkaklat badrum med tvättmöjligheter, en praktisk gästtoalett samt två sovrum med möjlighet till ytterligare ett sovrum! Här och där finns fondväggar i varma pastellfärger som bryter av det vita på ett fint sätt. Ekparkett är golvtemat i den genomgående planlösningen samtidigt som ljuset dansar in från stora fönsterpartier runt hela lägenheten.

Man kan inte undgå att dra blicken till fönsterdörren i vardagsrummet som lockar en ut lika mycket som in i hemmet. Att ha en balkong i lägenheten är något som många drömmer om - att ha en stor trädgård är något extra! Det är inte svårt att föreställa sig alla de variationsrika sommarkvällar som har spenderats i goda vänners lag när glasdörren öppnats helt mot balkongen och den stora trädgården i sydväst.

Välkommen på visning!

Mer om mäklarna