Slottsstaden, Malmö

Tärningholmsgatan 3B

Såld
  • 4 rum
  • 102,8 kvm
  • Bostadsrätt

Hemmet du alltid har drömt om!

I en nästan poetisk anspelning, låt oss introducera denna exklusiva vindsvåning med hela 149 kvm golvyta där bilderna talar starkare än ord. Denna underbara bostad är belägen i en charmig fastighet från 20-talet, vars vindsvåning omvandlades under 2016. Med en öppen planlösning och en nästan magiskt strålande ljusflöde, erbjuder den en atmosfär av enastående karaktär.

Interiören är inget annat än en hyllning till stil och komfort, med genomtänkta detaljer som lyfter varje hörn av lägenheten till högsta standard. Här möts det moderna med de rustika originalbjälkarna, skapandes en vacker kontrast mellan dåtid och nutid. Från tidig vår till sen höst, lockar takterrassen med sina klassiska "takåsvyer", erbjudandes en panoramautsikt över det vackra bostadsområdet.

Detta boende erbjuder gott om utrymme för hela familjen att trivas och njuta.

Slottsstaden, där denna pärla är belägen, kännetecknas av sin närhet till allt pittoreskt och charmigt. Runt hörnet finner man mysiga caféer och restauranger, medan havsfronten sträcker sig längs sidan. Samtidigt är det bekvämt att promenera in mot centrum, och med en kort cykeltur når man enkelt citytunneln och tåget.

Välkommen hem!

Mer om mäklarna