Slottsstaden, Malmö

Östra Kristinelundsvägen 27D

Såld
  • 1 rum
  • 38 kvm
  • Bostadsrätt

Drömmig 1:a med utsikt mot Rönneholmsparken

Välkommen upp till andra våningen i det "Gula huset" vid Rönneholmsparken och denna fina 1:a på hela 38 kvm som känns mycket större! Ljus och välplanerad så det ryms både soffgrupp och dubbelsäng och en fin söderbalkong mot parkens grönska. Ett trivsamt kök med matplats och ett helkaklat badrum.

Välkommen upp till andra våningen i det "Gula huset" från 1938 vid Rönneholmsparken och denna fina 1:a på hela 38 kvm som känns mycket större! Bakom säkerhetsdörren möts vi av ljuset och en underbar utsikt över parkens grönska. Hallen är välplanerad med gott om förvaring och stilfull med kalkstensgolv i original och fondtapet i lugna kulörer. Rummet är lättmöblerat och rymmer både soffgrupp och dubbelsäng och har en härlig rymd med hela 2,75 m i takhöjd. Fint är också burspråket med stora fönster som ger härligt ljus och söderbalkongen med underbar utsikt över parken. Balkongen rymmer ett mindre bord och har en platsbyggd bänk med förvaring, en perfekt hörna där man gärna sitter och njuter av stillheten och grönskan. Köket går i stilrent vitt med köksinredning från HTH och har ljusgrå kakel ovan svart granitbänkskiva. Matplatsen rymmer 4-5 personer och är en mysig plats vid de stora fönsterna att bjuda goda vänner på middag. Badrummet är helkaklat i vitt med svart dekorrand och mörkgrå klinker på golvet. Smart inrett med duschväggar som inte tar så mycket plats och bra med förvaring med kommod under handfatet och ett högskåp som rymmer mycket. Till lägenheten tillhör ett väl tilltaget källarförråd.

En välskött förening med fin takterrass med utemöbler och vy över takåsarna i Slottsstaden, en stadsdel med många mysiga restauranger och caféer runt hörnet och alldeles lagom avstånd till city och stranden vid Ribersborg. Varmt välkommen på visning!

Mer om mäklarna