Sinnligt vackert - Spröjs, gjutjärn och svensk kalksten

Rörsjöstaden, Malmö

Fredmansgatan 5B

Såld
  • 2 rum
  • 58 kvm
  • Bostadsrätt

Charmig, genomgående tvårummare i populära Rörsjöstaden!

I omåttligt populära Rörsjöstaden ligger en av de vackraste tvårummare vi sett från byggåret 1929. På centralt och lugnt läge med en av Malmös finaste och unikaste innergårdar presenterar vi nu denna väldisponerade genomgående bostad med massor av tidstypiska originaldetaljer, som ger våningen sin karaktäristiska och pittoreska prägel. 2,75 meter i takhöjd och vackra takrosetter samt spegeldörrar och bröstpanel bidrar till den vackra miljön.

Det rymliga köket med charmiga 20-talsattribut ger gott om förvaringsmöjligheter, vardagsrummet som är bostadens samlingsrum har vackra fönsterpartier och massiv fiskbensparkett. Här finns dessutom ett stilrent nyrenoverat badrum och ett harmoniskt sovrum vänt mot föreningens sagolika innergård. Allt detta gör denna bostad till något alldeles extra. Innergården är magisk med högt växande bambu och annan exotisk grönska. Gården är synnerligen social med möjlighet att grilla och hänga med med såväl större som mindre sällskap. Njut gärna av en kopp kaffe i solen från någon av föreningens alla gemensamma balkonger!

Kort sagt - optimalt och lugnt läge mitt i city med närhet till Rörsjöparken, S:t Knuts torgs mysiga caféer, Folkets Park och Malmös livliga stadskärna. Med en fem minuters promenad når du det pulserande området Triangeln med köpcenter, Metro-station och Malmös stora shoppingstråk.

Mer om mäklarna