Rörsjöstaden, Malmö

Amiralsgatan 14A

REDO™
  • 3,5 rum
  • 82 kvm
  • Bostadsrätt
Högstbjudande 3 300 000 kr
Månadsavgift: 5 611 kr/mån

Gårdsvänd citytrea i populära Rörsjöstaden!

På citynära adress, i pittoreska Rörsjöstaden, finner vi denna välplanerade lägenhet med balkong belägen ut mot innergården! I denna charmiga fastighet från 1897 med tidstypiska detaljer som ger fastigheten sin karaktäristiska prägel finner vi denna funktionella lägenheten. När vi slår upp dörren för bostaden möts vi vid första anblick av en modern lägenhet som möter det äldre från byggåret. Genomgående för bostaden finner vi sociala och välplanerade ytor, stora fönster med djupa fönsternischer, väl tilltagen takhöjd och en bostad som trots det centrala läget infinner sig en tyst och lugn atmosfär.

Utöver detta bjuder bostaden på en öppen planlösning där en köksö binder ihop det moderna vita köket med matplatsen och sällskapsytan. Från sällskapsrummet når man den gårdsvända balkongen, perfekt för att avnjuta många härliga sommarkvällar. I linje med köket nås det större sovrummet som försluts med vackra dubbeldörrar och i andra änden av bostaden finns ytterligare ett rum - perfekt för kontor, barnrum, gästrum eller varför inte en walk-in closet? I den gamla kökstrappan, bostadens halva, finner vi idag en myshörna att avnjuta kvällskaffet i och sist bjuder bostaden på ett helkaklat badrum i sobra färgval med dusch och tvättmaskin. Helt enkelt ett hem att trivas i!

Detta trivsamma och trendiga område i Rörsjöstaden är ett mycket populärt bostadsområde med något för alla som vill bo attraktivt. Här bor ni på ett optimalt och lugnt läge mitt i city med närhet till allt vardagen kräver - restauranger, skola, matbutik, bra kommunikationer och trevliga promenadstråk. Kungsparken, S:t Knuts torgs mysiga Cafeér, Folkets Park och Malmös stadskärna är pärlor belägna runt hörnet. Med en kort promenad når du även det pulserande området Triangeln med köpcenter, goda kommunikationsmöjligheter och Malmös shoppingstråk.

REDO™

Detta är en REDO™ bostad. Kontakta mäklaren för mer information.

Intresseanmälan

Är du intresserad av bostaden? Gör en intresseanmälan så kontaktar vi dig med mer information.

Till intresseanmälan

Mäklare

Bostadsfakta

Bilder

Planritning

Rörsjöstaden, Malmö

Amiralsgatan 14A

Karta

Mer om mäklarna

Intresserad? Gör en intresseanmälan!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din intresseanmälan!
Mäklaren hör av sig så snart som möjligt.