Ribersborg, Malmö

Nicoloviusgatan 10B

Såld
  • 2 rum
  • 61 kvm
  • Bostadsrätt

Stilren 2:a på Ribersborg med låg avgift

Stilren 2:a på Ribersborg med balkong i österläge in mot den nylagda innergården. Här möts vi av en luftig planlösning med genomgående ljust trägolv och ljusa släta väggar. Rymligt kök i sobert vitt och grått, sovrum med plats för dubbelsäng och generöst vardagsrum med utgång till österbalkong.

Välkommen till stilren 2:a på Ribersborg med mysig balkong i österläge in mot den nylagda innergården. En bostad med luftig planlösning som har genomgående ljust trägolv och ljusa släta väggar. Rymligt kök i sobert vitt från IKEA med grå marmormönstrad kakel och bänkskiva i laminat. I köket finns det plats för matbord för 4-5 personer. Sovrummet är i bra storlek och rymmer både dubbelsäng och arbetshörna eller garderober om så önskas. Generöst och ljust vardagsrum med utgång till österbalkong med skön förmiddagssol med vy över den nyanlagda innergården. Rummet har enkelt plats för både en soffgrupp och matbord för det större sällskapet. Badrummet med dusch är halvkaklat i vitt och har grått klinkergolv.
Stabil HSB-förening med friköpt tomt och låga avgifter på bästa läge nära Ribersborgs strand och gångavstånd till Slottsparken och Malmö city.
Varmt välkommen på visning!

Mer om mäklarna