Nobeltorget, Malmö

Hässleholmsgatan 8B

Såld
  • 1 rum
  • 36 kvm
  • Bostadsrätt

Trivsam lägenhet med nyproduktionskänsla

Nu har vi nöjet att presentera denna stilrena bostad om 36 väldisponerade kvadratmeter med balkong på bästa söderläge! I denna bostad bor man bekvämt och nära city med nyproduktionskänsla till låg avgift som kombineras i en fastighet anno 1937.

Äntligen saluförs en bostad på Hässleholmsgatan på eftertraktat läge, där man inför bildandet av föreningen år 2014 genomgick en totalrenovering av hela fastigheten vilket innebär att samtliga bostäder har nyproduktionsstandard. Här bor man i en välskött och trygg förening med god ekonomi till låg avgift och är ett perfekt boende för den som vill bo nära city med lugnt läge i den mysiga innergården där man med en kort promenad eller cykeltur kommer till centrums puls!

Bostaden utgörs av ett rum och kök som bildar en hemtrevlig och social yta med välbevarade och charmiga detaljer från fastighetens byggår i form av tilltagen takhöjd och vackert brädgolv i original. Belägen på tredje våningen med genomgående planlösning och stora fönsterpartier fångar det in ett härligt ljusflöde från två olika väderstreck och bostaden upplevs ljus och luftig.
Med ett totalrenoverat och smakfullt inrett kök och badrum i kombination med välbevarade originaldetaljer är bostaden så gott som inflyttningsklar för nästa ägare som sätter värde på fina detaljer.

I området finner man allt från bra serviceutbud till gym, restauranger och köpcentrum. Med en tio minuters promenad når du goda kommunikationer från Nobeltorget, Möllevången och Triangeln där man enkelt tar sig i alla riktningar med bil, pendeltåg och buss. En bostad med perfekt läge för den som vill ha centrums myllrande uteliv, det fantastiska serviceutbudet och grönskan kring Göingeplan på gångavstånd utanför porten!

Varmt välkomna på visningen!

Mer om mäklarna