Möllevången, Malmö

Simrishamnsgatan 7B

REDO™
  • 2 rum
  • 55 kvm
  • Bostadsrätt

Optimal tvårummare med hiss upp in till lägenheten

Nu kan vi stolt presentera denna fantastiska tvårummare med hiss från markplan direkt in till lägenheten! Välkommen att uppleva en citynära bostad utöver det vanliga, där modernt möter klassiska detaljer från byggnadsåret 1935 och där varje kvadratmeter nyttjas till fullo. Vi kliver in genom portdörrarna och in i hissen som tar oss hela vägen upp till fjärde våningen och rakt in i bostaden. En exklusiv bekvämlighet och fyller ett tillgänglighetskrav som gör bostaden inflyttningsklar för alla! Detta förefaller sig alldeles perfekt en dag man storhandlat på ICA med bärkassar fler än man orkar, för den bekväma som kompenserar trappstegen på gymmet eller om man helt enkelt söker en bostad som erbjuder all komfort man behöver.

När vi stiger in i bostaden möts vi direkt av det fantastiska ljuset som strålar in genom stora fönsterpartier från två väderstreck. Här kan ni enkelt inreda efter tycke och smak då bostaden bjuder på ljusa väggar, vackert enhetligt brädgolv och kvadratsmarta ytor där man kan möblera fritt. Ni välkomnas av en inbjudande entré med goda avhängningsmöjligheter oavsett om man tar hissen eller trapporna upp. Vidare in finner ni bostadens väl tilltagna sovrum som välkomnar in ett härligt ljusflöde där man enkelt får plats med passande möblemang. Köket är stilsäkert i ljusa kulörer med praktiska och yteffektiva arbetsytor och med enkla medel kan ni sätta er egna prägel. Badrummet är fräscht och helkaklat, försett med tvättställsskåp, WC och badkar.

Bo i en trevlig förening där fastigheten äger marken och gjort flertalet gedigna renoveringar. Möllevången är ett populärt område med ett mångfacetterat utbud av nöjen, restauranger, mataffärer, caféer och barer. Här bor man granne med Möllevångstorgets serviceutbud och närhet till Folkets Park, Triangelns shoppingkvarter och promenadavstånd till Pildammarnas grönområden. Med kort promenad nås Triangelns tågstation, goda bussförbindelser och Södervärns busstorg.

Varmt välkomna att kontakta ansvarig mäklare vid intresse!

REDO™

Detta är en REDO™ bostad. Kontakta mäklaren för mer information.

Intresseanmälan

Är du intresserad av bostaden? Gör en intresseanmälan så kontaktar vi dig med mer information.

Till intresseanmälan

Mäklare

Bostadsfakta

Bilder

Planritning

Möllevången, Malmö

Simrishamnsgatan 7B

Karta

Mer om mäklarna

Intresserad? Gör en intresseanmälan!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din intresseanmälan!
Mäklaren hör av sig så snart som möjligt.