Möllevången, Malmö

Södervärnsgatan 3 A

REDO™
  • 2 rum
  • 64,5 kvm
  • Bostadsrätt
Högstbjudande 1 995 000 kr
Månadsavgift: 3 635 kr/mån

Generös 2:a på våning åtta i populära Möllevången!

Låt oss presentera denna härliga och fräscha tvårummaren på omåttligt populära Möllevången! En inflyttningsklar och modern lägenhet fördelat om 64,5 kvm i en stabil och attraktiv HSB-förening. Här erbjuder bostaden ett stilrent kök, helkaklat badbrum, generöst sovrum och stort vardagsrum.

På åttonde våningen finner man denna trevliga och charmiga bostad på ypperligt läge i hjärtat av Malmö. Här kombineras en genomgående planlösning med kvadratsmarta ytor i ljusa kulörer och modern interiör. Det härliga ljusinsläppet är det som bara våning åtta kan tillföra och ger en fantastisk vy som man kan njuta av i den inglasade balkongen. Här bor du i en av Malmös bästa föreningar på ett enastående läge med en fantastisk innergård.
Med närhet till Folkets Park, shoppingkvarteret Triangeln, cykelavstånd till Pildamm och runt hörnet finner man allt det mysiga Möllevången har att erbjuda av caféer, lekplatser, restauranger och mataffärer. De goda bussförbindelser som finns blir en knappt 10-minuters resa till Malmö C.

REDO™

Detta är en REDO™ bostad. Kontakta mäklaren för mer information.

Intresseanmälan

Är du intresserad av bostaden? Gör en intresseanmälan så kontaktar vi dig med mer information.

Till intresseanmälan

Mäklare

Bostadsfakta

Bilder

Planritning

Möllevången, Malmö

Södervärnsgatan 3 A

Karta

Mer om mäklarna

Intresserad av bostaden? Gör en intresseanmälan!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din intresseanmälan!
Mäklaren hör av sig så snart som möjligt.