Möllevången, Malmö

Kristianstadsgatan 7A

  • 3 rum
  • 70 kvm
  • Bostadsrätt

Sekelskifteslägenhet mitt i Möllan med huskänsla

VISNING SÖNDAG 5 MAJ KL 12:00. ANMÄLAN GÖRS VIA HEMSIDAN.

Tidstypiska detaljer - Låg avgift - Aktiv förening med god ekonomi - Huskänsla med egen ingång - Gemytlig innergård

Genom en pittoresk passage nås en lummig innergård kantad av grönskande träd och fasader från förra sekelskiftet som spirar runt om. Här står dörren på glänt och välkomnar till en unik sekelskiftestrea anno 1907. Imponerande takhöjd på 3.2 meter, vackra lamprosetter, spegeldörrar och djupa fönsternischer sätter elegant prägel i denna 70 kvadrat.

Med Möllevångens livliga myller precis bakom er egen privata ingång, ges ett ljuvligt lugn väl inne i bostaden. Varje rum bär på sin historia och karaktär, samtidigt som moderna bekvämligheter och stilrena designval väver samman för att skapa en perfekt balans mellan det anrika och det nya. Välplanerad planlösning med stora fönsterpartier och den fantastiska takhöjden gör att bostaden upplevs större än sina kvadrat. Köket är välutrustat med inget att sakna och här finns gott om plats för större middagsbjudningar. Lägg där till två bra sovrum som rofyllt vetter mot innergården, rymligt badrum i smakfull och klassisk stil som aldrig går ur tiden och generöst vardagsrum där ni i goda vänners lag kan njuta av varandras sällskap.

Möllevången bjuder in till njutbara parkpromenader, ett myllrande folkliv, färgglad torghandel och stort utbud av nöje och service. Möllans Ost, Farina och Scandwich för att nämna några av allas favoritställen. Optimalt pendlingsläge från Triangeln, gör läget till ett perfekt hem för den moderna stadsbon som vill ha nära till allt men som ändå vill kunna njuta av lugnet hemma.

Välkommen på visning - välkommen hem!

Intresseanmälan

Är du intresserad av bostaden? Gör en intresseanmälan så kontaktar vi dig med mer information.

Till intresseanmälan

Mäklare

Bostadsfakta

Bilder

Planritning

Möllevången, Malmö

Kristianstadsgatan 7A

Karta

Mer om mäklarna

Intresserad? Gör en intresseanmälan!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din intresseanmälan!
Mäklaren hör av sig så snart som möjligt.