Hyllie, Malmö

Sivs gränd 3A

Såld
  • 2,5 rum
  • 54,5 kvm
  • Bostadsrätt

Trivsam och genomgående

På ypperligt läge i Hyllie ges nu tillfälle att flytta in i denna nyproducerade bostad från 2021 i en aktiv förening. Här erbjuds en öppen och ljus lägenhet utöver det vanliga och tillhör en av de allra bästa välplanerade bostäder i området. Ett nytt och modernt hem där ingenting saknas!

Vi välkomnas av ett välplanerat hem med omsorgsfullt valda materialval, trivsamma ytor och smakfulla inredningstillval. Den sociala lösningen mellan kök och vardagsrum gör att bostaden känns inbjudande och bjuder naturligt in rogivande stunder. Tvårummaren bjuder även på en praktisk halva som förefaller sig perfekt som en kontorshörna eller walk-in-closet, vilket är här den höga standarden och smarta planlösningen gör att kvadraten utnyttjas på bästa vis. Lägg därtill ypperlig förvaring i hall, sovrum och källarförråd samt stilsäkert badrum med både tvätt och torktumlare. En bostad om 54,5 utmärkt planerade kvadratmeter där varje kvadratmeter har ett syfte.

Brf Navet är en trygg förening med friköpt mark, lummig innergård samt takterass. Här finns gemensamhetslokal med utsikt över Hyllies takåsar. Dessutom har föreningen upphandlat gemensam el, vilket lett till sänkta elkostnader för alla boende. Välkommen hem!

Mer om mäklarna