Hyllie, Malmö

Sivs gränd 3A

REDO™
  • 2 rum
  • 55 kvm
  • Bostadsrätt
Högstbjudande 2 200 000 kr
Månadsavgift: 3 362 kr/mån

Välplanerad tvårummare med balkong, gemensam takterrass och smart planlösning.

På ypperligt läge i Hyllie ges nu tillfälle att flytta in i denna nyproducerade bostad från 2021 högst upp i huset! Här erbjuds en öppen och ljus lägenhet utöver det vanliga där den exklusiva känslan är genomgående och där det, tack vare det generösa ljusinsläppet från våning fem, aldrig känns mörkt eller instängt. Ett nytt och modernt hem där ingenting saknas!

Vi välkomnas av ett välplanerat hem med omsorgsfullt valda materialval, trivsamma ytor och smakfulla inredningstillval. Den sociala lösningen mellan kök och vardagsrum gör att bostaden känns inbjudande och bjuder naturligt in rogivande stunder. Smart planlösning som gör att kvadraten utnyttjas på bästa vis. Lägg därtill ypperlig förvaring i hall, sovrum och källarförråd samt stilsäkert badrum med både tvätt och torktumlare. En bostad om 55 utmärkt planerade kvadratmeter där varje kvadratmeter har ett syfte.

Brf Navet är en trygg förening med friköpt mark, lummig innergård samt takterass. Här finns gemensamhetslokal med utsikt över Hyllies takåsar. Dessutom har föreningen upphandlat gemensam el, vilket lett till sänkta elkostnader för alla boende. Med ett läge som detta bor vi med alla tänkbara moderna bekvämligheter samtidigt som vi avnjuter en omedelbar närhet till Emporia, det myllrande och nöjesfyllda Hyllie samt resande via Hyllie tågstation på några minuters promenad. Indirekt centralt läge då Malmö city nås på sju minuter via tunnelbana. För pendlaren innebär det extremt goda kommunikationsförbindelser med buss, bil och tåg.

Välkommen hem!

REDO™

Detta är en REDO™ bostad. Kontakta mäklaren för mer information.

Intresseanmälan

Är du intresserad av bostaden? Gör en intresseanmälan så kontaktar vi dig med mer information.

Till intresseanmälan

Mäklare

Bostadsfakta

Bilder

Planritning

Hyllie, Malmö

Sivs gränd 3A

Karta

Mer om mäklarna

Intresserad? Gör en intresseanmälan!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din intresseanmälan!
Mäklaren hör av sig så snart som möjligt.