Dockan, Malmö

Isbergs gata 8A

Såld
  • 2 rum
  • 42 kvm
  • Bostadsrätt

Takvåning med extrem låg avgift, balkong i sydväst & gemensam takterrass!

På lugnt läge, högst upp i huset, med låg avgift inbjuder denna lägenhet till ett ytterst harmoniskt och lyxigt boende utan trafik! Du får även tillgång till en gemensam takterrass och övernattningslägenhet. Upplev lyxen av att bo nära city men även havet!

Rymlig och välkomnande hall med oändliga möjligheter till förvaring. Öppen planlösning med möjligheter till fantastiskt socialt umgänge. Köket är välutrustat med moderna materialval och har gott om plats för gemensam matlagning, här saknas ingenting! Allrummet tillsammans med matplatsen ger dig möjligheten att möblera med både stort matbord och soffgrupp. På balkongen med eftermiddag och kvällssol njuter du i sällskap mot den lugna och grönskande innergård som sällskap. Här ryms både matplats och en mindre loungedel. Master bedroom är rymligt och har plats för både en stor dubbelsäng och möblemang. Den platsbyggda garderoben är varje klädälskares dröm med enorm förvaringsmöjlighet.

Läget, i början av Dockan gör att man alltid är nära både havet, alla tänkbara faciliteter och centrum. Njut av både morgondopp och kvällsdopp, helt enkelt livskvalitet varje dag!

Mer om mäklarna