Dockan, Malmö

Lägatan 17

Såld
  • 2 rum
  • 54 kvm
  • Bostadsrätt

Välplanerad tvårummare från 2019 på populära Dockan!

Det är med stor glädje vi har möjligheten att presentera denna ljusa och rymliga tvårummare från 2019! Med väldigt välfördelade kvadratmeter och charmig design kommer ni bo länge i denna ombonade lägenhet. Bra förvaring tillsammans med en öppen planlösning mellan kök och vardagsrum gör det möjligt att använda alla kvadratmeter i lägenheten precis som ni önskar.

Köket är stilrent och har alla tänkbara bekvämligheter för att underlätta vardagen, gästerna placerar ni vid matbordet precis intill. Vardagsrummet är stort och luftigt och med sina stora fönster och öppna planlösning mot köket. Badrummet ståtar med stilrena materialval och för att lyxa till vardagen finns här även en kombinerad tvättmaskin/torktumlare. Sovrummet är rejält och har goda förvaringsmöjligheter i form av två stycken inbyggda garderober med skjutdörrar.

Läget i Dockan är bästa tänkbara med Västra Hamnen som direkt granne. Här finns allt tänkbart i form av trevliga restauranger, service och matbutiker. Ribban, city och centralstation nås på bara några minuter, för att inte glömma morgondoppet vid Scaniabadet!

Varmt välkomna på visning!

Mer om mäklarna