Dockan, Malmö

Einar Hansens esplanad 5

REDO™
  • 2 rum
  • 49,5 kvm
  • Bostadsrätt
Högstbjudande 2 595 000 kr
Månadsavgift: 3 752 kr/mån

Genomgående och välplanerad tvårummare med balkong i bästa västerläge!

Varmt välkommen till denna fantastiska tvårummare med öppen planlösning mellan kök och vardagsrum samt stor balkong med eftermiddags/kvällssol samt havsglimt!

Nybyggt 2021 av välrenommerade Skanska med alla egenskaper och kvaliteter detta medför! En minst sagt välplanerad, genomgående och ljus bostad med sovrum som vetter mot föreningens lugna och grönskande innergård. Badrummet rymmer alla önskade bekvämligheter och dessutom med egen tvätt- och torkutrustning i form av kombimaskin. Vitvaror från Siemens.

Bostadsrättsföreningen har god ekonomi och tillgång till både garage och elbilspool. Föreningen har vidare cykelförråd, cykelverkstad samt gemensam lådcykelpool. Till varje bostad hör ett källarförråd.

Läget är magiskt med närheten till havet och den rogivande atmosfären som omgivning ger samtidigt som ni tar er snabbt och smidigt in till City. Här är även nära med busskommunikation, restauranger och ICA Maxi. Barnvänligt område med många lekplatser, förskolor och skolor. Den öppna planlösningen i lägenheten gör detta till ett drömhem, varmt välkommen på visning!

REDO™

Detta är en REDO™ bostad. Kontakta mäklaren för mer information.

Intresseanmälan

Är du intresserad av bostaden? Gör en intresseanmälan så kontaktar vi dig med mer information.

Till intresseanmälan

Mäklare

Bostadsfakta

Bilder

Planritning

Dockan, Malmö

Einar Hansens esplanad 5

Karta

Mer om mäklarna

Intresserad? Gör en intresseanmälan!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din intresseanmälan!
Mäklaren hör av sig så snart som möjligt.