Borgmästaregården, Malmö

Annebergsgatan 10C

Såld
  • 4 rum
  • 123 kvm
  • Bostadsrätt

Gavellägenhet högt upp i huset med härlig utsikt och inglasad balkong mot Pildammsparken!

Välkommen till denna fantastiska gavelfyra belägen på våning 6 i det populära området Borgmästaregården, med närhet till Pildammsparken och city. Bostaden har varit en femma men är omgjord till fyra med en yta på hela 123 kvadratmeter och har alla bekvämligheter du behöver. Lägenheten är genomgående och har fönster i tre väderstreck samt en stor inglasad balkong mot parken. Utsikten mot parkens dammar och city är slående och drar blickarna åt sig.

Gavellägenheten är mycket välplanerad och välskött med stora sällskapsytor och massor med ljusinsläpp. Lägenheten har två sovrum, vardagsrum, matsal, kök, badrum och gästtoalett. Du välkomnas av en rymlig och ljus hall med separat avhängning för ytterkläder, och i anslutning till hallen finns även gästtoaletten. Köket är rymligt med plats för köksbord och nås från hallen. De sociala ytorna är generösa med mycket ljusinsläpp. Den stora inglasade balkongen når man både från vardagsrummet och matsalen som ger ett stort extra värde. Vidare finns ett badrum med dusch och två stora sovrum. Borgmästaregården är ett populärt område och den gröna gården och närheten till skolor, gör detta till ett barnvänligt område.

Föreningen är en välskött, välkänd gammal förening med synnerligen god ekonomi och strukturerade framtidsplaner. Bland annat tillhandahåller föreningen övernattningslägenhet, fritidslokal, gym, tvättstuga och soprum.

Området ligger strategiskt mycket bra med närhet till matbutiker, Mobilias köpcentrum, stadion och city! Välkommen hem!

Mer om mäklarna