Malmö

Granviksgatan 98

Såld
  • 4 rum
  • 104 kvm
  • Bostadsrätt

Radhus på hörntomt med mysig trädgård

Välkommen till Granviksgatan 98!
På eftertraktad hörntomt i familjevänligt område ligger detta väldisponerade radhus om 104 kvm. Här erbjuds du lyxen av att bo i ett hus med fördelarna av att vara medlem i en bostadsrättsförening. Renoveringsmöjlighet där du ges chansen att skapa ditt eget drömboende.

Fördelat på två våningar erbjuder detta mysiga radhus 3 sovrum, två badrum, uterum och en magisk trädgård tre terrasser med trädäck. Härligt vardagsrum med flödande ljus från de stora fönsterpartierna och utgång till den mysiga trädgården.

Granviksgatan 98 är belägen i mysiga Gullviksborg. I en del av Fosie, bland mysiga smågator med flerbostadshus och villor, finns Gullviksborg. Området är som gjort för småbarnsfamiljen och har mycket grönska för bus och lek samt förskola, amfiteater och den större Nydalaparken på gångavstånd. Bredvid vårdcentralen har Gullvik sin egna idrottsplats där man kan spela fotboll eller basket. Från hållplatsen Professorsgatan åker du antingen söderut till Hyllie eller in till city på bara en kvart, och närheten till Inre Ringvägen gör läget perfekt för pendlaren!

Mer om mäklarna