Malmö

Sundspromenaden 33

Såld
  • 2 rum
  • 80 kvm
  • Bostadsrätt

Havsdröm på Sundspromenaden: Lyxig 2:a med Dubbla Terrasser

Denna exklusiva tvårumslägenhet erbjuder en unik boendeupplevelse med fantastisk havsutsikt och inte mindre än två stora terrasser. På en yta om 80 kvadratmeter får du uppleva den ultimata kombinationen av lyx och bekvämlighet, där varje detalj speglar en hög standard och kvalitet.

Bostaden välkomnar dig med ett öppet vardagsrum där det naturliga ljuset spelar huvudrollen tack vare stora fönsterpartier som ramar in den bedårande utsikten över det blå. Här kan du slå dig ner och verkligen ta in den lugnande effekten av havet oavsett årstid.

Det moderna köket är perfekt för att skapa kulinariska mästerverk. Här finns allt som behövs för att underlätta i vardagen samtidigt som det är en fröjd för ögat.

De två terrasserna är kronjuvelerna i denna bostad. De erbjuder en privat reträtt utomhus där du kan njuta av solens värme, måltider under bar himmel eller bara den fridfulla atmosfären med havet som din närmaste granne. Oavsett tid på dagen erbjuder de en plats för avkoppling eller umgänge i härlig miljö.

Belägen på en av stadens mest eftertraktade promenader erbjuder detta hem inte bara en avkopplande tillflyktsort utan även nära tillgång till allt det bästa som staden har att erbjuda.

Denna lägenhet representerar en sällsynt chans att förvärva ett hem som kombinerar dagligt välbefinnande med extraordinär lyx och en känsla av semester året runt. Välkommen till Sundspromenaden 33!

Mer om mäklarna