Malmö

Erikslustvägen 40A

Såld
  • 4 rum
  • 80,5 kvm
  • Bostadsrätt

Härlig 4:a i populära Stjärnhusen!

Välkommen till denna härliga 4:a i de attraktiva Stjärnhusen i Malmö ? en bostad som kombinerar välplanerade utrymmen.

Den optimala planlösningen skapar en harmonisk känsla genom hela bostaden. Köket, med sina ljusa materialval och vackra detaljerr. Här finns plats för ett matbord för trevliga stunder. Det rymliga vardagsrummet pryds av ett vackert burspråk som inte bara tillför karaktär utan även bjuder in till socialt umgänge. Från vardagsrummet leder dörrarna ut till en underbar balkong, perfekt för avkoppling och trevliga stunder i friska luften.

Bostaden rymmer tre rymliga sovrum, skapade för vila och ro. Det helkaklade badrummet och den praktiska gäst-WC:n adderar extra bekvämlighet till ditt vardagsliv.

Läget är oslagbart ? med promenadavstånd till den vackra Ribersborgsstranden och en kort cykeltur till city har du det bästa av två världar. Stadsbussar 1, 3 och 4 går regelbundet utanför, och Triangelns station ligger på behändigt avstånd för enkel pendling. En välsorterad ICA-butik i närområdet gör vardagen smidig, och du har även Slottsstadens charmiga utbud av caféer, restauranger och butiker inom räckhåll.

Upptäck fördelarna med att bo nära flera trevliga parker, såsom Rönneholmsparken, Slottsparken och Pildammsparken ? perfekt för avkoppling och friluftsliv.

Det här är helt enkelt det perfekta boendet för dig som söker en kombination av stil, funktionalitet och närhet till det bästa som Malmö har att erbjuda.

Välkommen Hem!

Mer om mäklarna