Ljungsbro, Ljungsbro

Kallmursvägen 25

REDO™
  • 5 rum
  • 135 kvm
  • Villa
Bud 3 595 000 kr
Månadsavgift: 7 740 kr/mån

UNIK, PÅKOSTAD & EXKLUSIV VILLA MED OPTIMAL PLANLÖSNING OM 4 SOVRUM - RIKTIGA PANGHUS!

I detta nybyggda, mycket familjevänliga område, erbjuds ni nu möjligheten att köpa denna optimalt planerade villa! Bostaden erbjuder er ett stort och luftigt entréplan som bjuder in till mycket umgänge med familj och vänner. Väl tilltaget kök med stor matplats samt rymligt vardagsrum, förråd samt helkaklat badrum med tvättpelare. Det övre planet är perfekt planerat med 4 sovrum samt ett allrum, perfekt för familjemys i soffan. Ytterligare ett helkaklat badrum finns på det övre planet.

Bostäderna är av hög kvalité och följer Panghus signifikativa formspråk. Husen är ritade av en av Sveriges mest välkända arkitekter, Jonas Waldemarson. Här har han tillsammans med Panghus skapat bostäder som fint harmoniserar med dess omgivning. Det gemensamma för Panghus samtliga projekt är alltid yteffektivitet, stilsäkra val och stora fönsterpartier. Planlösningen i bostäderna disponeras med härliga sällskapsytor där vardagsrum och kök fint flyter ihop med den öppna planlösningen och underbara ljusinsläppet. Samtliga hus har fyra sovrum, med möjlighet till ett femte, samt två badrum.

Standarden är genomgående mycket hög med vattenburen golvvärme på båda våningarna. Stora fönster från golv till tak av danska Velfac. Snickeribyggt kök i stilren mörkgrå färg med vitvaror från SMEG och rostfri bänkskiva från attraktiva Franke. Ett badrum på vardera plan, med industriell touch med mörkt klinker och vita kaklade väggar. Badrummet på entréplan har dusch och är utrustat med tvättmaskin och torktumlare, badrummet på övre plan har badkar. Tomterna är gräsbeklädda och tomtgränser avskiljs med häckar. Självklart ingår även altan på baksidan, allt för du ska kunna njuta av lediga stunder till max!

Ett hem som ger dig ett bekymmerslöst boende i modern stil, där du och din familj kan njuta i ett område som är naturnära, tryggt och harmoniskt men som även ligger med närhet till city.

I Ljungsbro bor ni i ett familjevänligt område som är otroligt attraktivt bland unga familjer med och utan barn. Här finns allt familjen behöver så som närhet till förskola, skola, livsmedelsbutiker och goda kommunikationer in till Linköping stad. Här bor ni också nära skog och natur med närhet till det populära friluftsområdet Olstorp, Vreta Klosters fina golfbana och Bergs slussar som är Göta kanals största slusstrappa. Under sommaren är det mycket liv och rörelse vid Bergs slussar och många väljer att komma hit för att se på båtar, spela minigolf eller äta på de caféer och restauranger som finns här.

Inflyttning sker enligt överenskommelse med säljaren

VÄLKOMMEN ATT KONTAKTA ANSVARIG MÄKLARE!

REDO™

Detta är en REDO™ bostad. Kontakta mäklaren för mer information.

Intresseanmälan

Är du intresserad av bostaden? Gör en intresseanmälan så kontaktar vi dig med mer information.

Till intresseanmälan

Mäklare

Bostadsfakta

Bilder

Ljungsbro, Ljungsbro

Kallmursvägen 25

Karta

Mer om mäklarna

Intresserad? Gör en intresseanmälan!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din intresseanmälan!
Mäklaren hör av sig så snart som möjligt.