Ljungsbro, Ljungsbro

Norra Cloettavägen 13D

Såld
  • 2 rum
  • 60 kvm
  • Bostadsrätt

Lägenhet med stor och takbeklädd balkong!

Välkommen till denna hemtrevliga tvåa med balkong som erbjuder gott om plats för sammankomster med nära och kära!

Välkommen in i denna hemtrevliga lägenhet där den ursprungliga charmen finns kvar. Denna tvårummare är i något slitet skick men kan med en enklare renovering omvandlas till en mycket trevlig bostad.

Lägenheten består av en inbjudande hall, vardagsrum, kök, ett badrum och ett sovrum. I det rymliga, trevliga och lättmöblerade vardagsrummet finns fint ljusinsläpp och plats för soffa och matgrupp. Köket är äldre, praktiskt och ljust med bra förvaringsmöjligheter, släta luckor och plats för matbord och stolar. Badrummet är litet men funktionellt med toalett, dusch, handfat och toppmatad tvättmaskin. Det stora och ljusa sovrummet har tapetserade väggar och laminatgolv och erbjuder plats för dubbelsäng.

Att ha tillgång till utevistelse från lägenheten är något som många drömmer om. I den här tvåan finns en stor och takbeklädd balkong som verkligen höjer livskvaliteten för dig som boende. Här kan du njuta av härliga kvällar med både familj och vänner. Balkongen nås från vardagsrummet och erbjuder lättmöblerade ytor, sol hela eftermiddagen och kvällen och plats för soffgrupp eller bord och stolar.

Riksbyggen Ljungsbrohus 1 är en välskött, trevlig och stabil förening med mycket god ekonomi, ständigt fokus på förbättringsåtgärder och låga avgifter. Föreningen tillhandahåller bland annat tvättstuga, soprum med källsortering ,parkeringsplatser och garage.

Här bor du vid ett av Ljungsbros bästa lägen, med Hemköp tvärs över gatan. I Ljungsbro finns flera lekplatser, förskola, skola, golfbana, simhall, sporthall, tennisbanor och motionscentrum i Olstorp med vacker kuperad skogsterräng. Här finns allt och lite till för dig som vill bo på bekvämt avstånd till allt Ljungsbro har att erbjuda.
Vi ses på visningen!

Mer om mäklarna