Ljungsbro, Ljungsbro

Gustafstorpsvägen 5

Såld
  • 6 rum
  • 135 kvm
  • Bostadsrätt

Modernt och påkostad villa med öppna ytor och generösa ljusinsläpp i populära Ljungsbro!

Missa inte chansen att förvärva detta moderna och smakfullt inredda villa med unikt hörnläge i barnvänliga Ljungsbro beläget på attraktiv adress! Här finner ni ett välplanerat och påkostat boende med stora umgängesytor, generösa ljusinsläpp i form av djupa fönster såväl som fina och noggrant valda materialval. De öppna ytorna mellan kök och vardagsrum ger ett genomgående öppet intryck som öppnar upp för gemenskap.

Här erbjuds ett trivsamt boende för den stora familjen med ett socialt utformat kök med stor köksö, ett spatiöst vardagsrum med direkt utgång till altanen, fyra sovrum, ett duschrum samt ett badrum. Smarta förvaringslösningar med flertalet garderober. På nedervåningen är duschrummet även utrustat med tvättmaskin samt torktumlare. Runt huset finns uteplatser för att kunna njuta av solen hela dagen och på husets baksida finns en större trädäckad altan. Huset är omgiven av en mycket välskött trädgård. Till bostaden hör två uppfartsparkeringar samt isolerat förråd.

Ljungsbro är en idyll med dess natur. Här har ni nära till vatten, skog och mark. Även mycket nära till bad, fotbollsplaner, simhall, ishall, förskola som snart öppnas i samma område samt gångavstånd till välsorterad matbutik. För er som hellre cyklar finns bra cykelväg som tar er ända till Linköping centrum. Med några minuters resa når ni slussarna, Kanalkrogen och Fröken Jennys restaurang. Här har ni även nära till bra bussförbindelser. I närheten av bostaden ligger Bergs Slussar som är Göta Kanal största attraktion och hit kommer tiotusentals människor varje år. Mycket p.g.a av den underbara naturen längs de sju slussarna som bildar Göta Kanals längsta slusstrappa. På vinterns kan ni åka skridskor på bandyplan intill Kungsbrohov. Området är helt enkelt en idyll för både vuxna och barn.

Tillträde är flexibelt. Varmt välkommen på visning!

Mer om mäklarna