Ljungsbro, Ljungsbro

Nytorpsvägen 232

REDO™
  • 5 rum
  • 115 kvm
  • Radhus

Välkommen till ert drömboende på Nytorpsvägen 232 i den eftertraktade stadsdelen Ljungsbro!

Detta fantastiska bostadsrättsradhus är en pärla som har genomgått noggranna renoveringar och uppdateringar över tid. Här kan ni njuta av 115 kvadratmeter optimerat boende över två plan, med en underbar grönskande uteplats i söderläge som öppnar upp mot ett fridfullt grönområde.

Läget är helt enastående. Med direkt närhet till skolor och förskolor är detta ett perfekt hem för den lilla familjen. Vidare kan du enkelt promenera till lokala affärer och restauranger, och den vackra Göta kanal är bara ett kort avstånd bort. För naturälskaren finns det fina grönområden och naturreservat att utforska i närheten, och Ljungsbro samhälle erbjuder en trivsam atmosfär med allt du behöver.

Kommunikationsmöjligheterna är utmärkta med bra bussförbindelser och nära till E4:an för en smidig pendling till både Linköping och Norrköping. För den som älskar att promenera eller cykla finns det vackra promenadstråk längs med Göta kanal och i det omgivande naturområdet.

Detta bostadsrättsradhus är perfekt för familjen som söker en harmonisk tillvaro med närhet till allt man kan önska sig. Här kan du skapa minnen för livet och trivas i ett lugnt och tryggt område. Välkommen till familjelivet i Ljungsbro ? detta är hemmet du alltid har drömt om!

REDO™

Detta är en REDO™ bostad. Kontakta mäklaren för mer information.

Intresseanmälan

Är du intresserad av bostaden? Gör en intresseanmälan så kontaktar vi dig med mer information.

Till intresseanmälan

Mäklare

Bostadsfakta

Bilder

Planritning

Ljungsbro, Ljungsbro

Nytorpsvägen 232

Karta

Mer om mäklarna

Intresserad? Gör en intresseanmälan!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din intresseanmälan!
Mäklaren hör av sig så snart som möjligt.