Ljungsbro, Ljungsbro

Adamstorpsvägen 3B

Såld
  • 1 rum
  • 39,5 kvm
  • Bostadsrätt

Charmig och hemtrevlig ettrumslägenhet med bra läge i Ljungsbro

Välkommen till Ljungsbro och denna etta tillhörande en välskött, stabil och lågt belånad förening med god ekonomi, strukturerade framtidsplaner och gedigen erfarenhet inom underhåll och förbättringar.

Här erbjuds en hemtrevlig och ljus lägenhet vars charm är genomgående. Här kommer du att trivas.

Det första som möter dig i lägenheten är en inbjudande, välplanerad och praktisk hall med inbyggda garderober och bra förvaring. Lite längre in finns ett trevligt kök med fina äldre Perstorpsskivor, nylackerade blåa luckor och ny kyl/frys och spis. Här finns plats för ett mindre matbord. Vardagsrummet är stort och ljust med fint parkettgolv och vita väggar. Här finns gott om plats för både soffgrupp och säng. Bostadens badrum är funktionellt och har stort badkar, toalett och handfat.

Riksbyggen Ljungsbrohus 1 är en välskött, trevlig och stabil förening med mycket god ekonomi, ständigt fokus på förbättringsåtgärder och låga avgifter. Föreningen tillhandahåller bland annat tvättstuga, soprum med källsortering ,parkeringsplatser och garage.

Här bor du vid ett av Ljungsbros bästa lägen, med Hemköp tvärs över gatan. I Ljungsbro finns flera lekplatser, förskola, skola, golfbana, simhall, sporthall, tennisbanor och motionscentrum i Olstorp med vacker kuperad skogsterräng. Här finns allt och lite till för dig som vill bo på bekvämt avstånd till allt Ljungsbro har att erbjuda.

Vi ses på visningen!

Mer om mäklarna