Vimanshäll, Linköping

Bockhornsvägen 10

Såld
  • 4 rum
  • 107 kvm
  • Bostadsrätt

Social fyrarummare belägen på Bockhornsvägen med två stora balkonger

Stilren fyrarummare belägen på Bockhornsvägen med två stora balkonger samt två lyxigt helkaklade duschrum

Med ett attraktivt läge på Bockhornsvägen 10 finner du denna stilrena fyrarummare om 107 kvadratmeter med två stora balkonger med utsikt över trädtopparna, moderna ytskikt, två duschrum såväl som en välplanerad och social planlösning med öppna ytor. Bostaden har genomgående större ljusinsläpp som skapar en härlig rymd och är belägen i huset på våning 2 av 4.

Rummen disponeras enligt ett stilrent kök i vitt och grått som erbjuder bra arbetsytor och separat köksö. Tre harmoniska sovrum där alla har plats för säng, goda förvaringsmöjligheter i form av flertalet garderober där ett av sovrummen även har utgång till bostadens inglasade balkong. Bostadens vardagsrum bjuder på stora ytor, direkt utgång till ena balkongen samt tillhörande härliga ljusinsläpp. Här finner ni även totalt två lyxigt helkaklade duschrum varav ena är utrustat med tvättmaskin, torktumlare och förvaringsskåp. Genomgående stilrena färgskalor på väggar samt vitlaserat ekparkettgolv.

Brf Vimans Trädgård är en stabil förening med god ekonomi och en god gemenskap. Föreningen tillhandahåller bland annat cykelrum, barnvagnsförråd samt förråd i samma hus och en trevlig och välskött innergård. Föreningen disponerar över parkeringsplatser under tak som de boende kan hyra och i närområdet finns gästparkeringar. På Bockhornsvägen bor ni beläget på höjden i Vimanshäll. I närheten finner ni flertalet populära restauranger, grönskande parker samt Stångån med dess vackra promenadstråk. För pendlare så har ni 15 minuters promenad till resecentrum och fjärrbussterminalen. Goda kommunikationer med buss och cykelförbindelser till övriga staden. På kortare avstånd finns välsorterad matbutik, simhall och kommande planerat område vid nya simhallen med ny större matbutik.

Tillträde sker enligt överenskommelse. Varmt välkommen på visning!

Mer om mäklarna