Vasastan/Centralt, Linköping

Östgötagatan 32

Såld
  • 1,5 rum
  • 43 kvm
  • Bostadsrätt

Cityläge på andra våningen med påtaglig karaktär, välplanerad yta och charmig interiör.

Nu har vi nöjet att presentera en mycket tilltalande 1,5:a i hjärtat av Vasastaden. Här bor man på en mycket central adress precis intill Konsert och Kongress med kort promenadavstånd in till citypulsen.

Bostaden är belägen på våning 2 och har ett lugnt, insynsskyddat läge . På 43 välplanerade och optimerade kvadratmeter inryms här en rymlig, representativ hall med plats för t ex hemmakontor, separat, fullutrustat kök med matplats, vardagsrum med sovalkov, duschrum samt goda förvaringsutrymmen. Den generösa takhöjden och byggnadens 30-talscharm skapar en trivsam atmosfär och en genuin mysfaktor.

Brf Axet 11 är en välskött HSB-förening med mycket god ekonomi. Föreningen bildades 2011 och har 43 lägenheter varav två hyresrätter. Dessutom har föreningen intäkter från fyra hyreslokaler. Belåningen är mycket låg och därav kan månadsavgiften hållas på en förmånligt låg nivå. Föreningen har senaste åren genomfört omfattande renoveringar vilket gör att byggnaden hålls i ett väldigt gott skick. Stambyte gjordes 2002.

Tillfälle för den som vill bo centralt och med låg boendekostnad. Välkommen på visning!

Mer om mäklarna