Vasastaden, Linköping

Vasavägen 27

Såld
  • 1,5 rum
  • 51 kvm
  • Bostadsrätt

Välkommen till en 1930-tals dröm om 51 kvm

Välkommen till en 1930-tals dröm om 51 kvm. Här bor ni i en mycket mysig lägenhet med 2,70 i takhöjd, djupa fönsternischer och fina trägolv.

Vilken fantastisk lägenhet! Här blir du inte besviken. På andra våningen, en trappa upp ligger denna pärla. En otroligt mysig och fin bostadsrätt med 2,70 i takhöjd, djupa fönsternischer och fina trägolv. Lägenheten präglas också av fina ytskikt, ett fräscht badrum och ett renoverat kök. I det ljusa och mysiga vardagsrummet har ni tillgång till en stor sovalkov. Ett mycket välplanerat boende med gott om förvaringsmöjligheter.

Brf Axet 11 är en välskött HSB-förening med mycket god ekonomi. Belåningen är mycket låg och därav kan månadsavgiften hållas på en förmånligt låg nivå. Föreningen har senaste åren genomfört omfattande renoveringar vilket gör att byggnaden hålls i ett väldigt gott skick. Stambyte gjordes 2002.

Denna lägenhet ligger i attraktiva Vasastaden med närhet till city, resecentrum, bibliotek, Konsert & Kongress och cykelavstånd till Universitetet. Stångån och dess fina promenadstråk ligger även några minuter bort. Helt enkelt med närhet till det mesta!

I avgiften ingår värme, vatten, kabel-tv och bredband.

- Hjärtligt välkomna på visning!

Mer om mäklarna