Vasastaden, Linköping

Engelbrektsgatan 25

  • 1 rum
  • 29 kvm
  • Bostadsrätt
Utgångspris 1 295 000 kr
Månadsavgift: 2 418 kr/mån

Superfin etta med låg avgift i attraktiva Vasastaden!

Det är med stort nöje vi presenterar den här härliga ettan på andra våningen. Här erbjuds hög trivselkänsla med rum och kök i öppen miljö samt låg boendekostnad.

Hela lägenheten har enhetligt parkettgolv i ek samt ljust målade väggar. Bostaden har ett mycket smakfullt kök med goda förvaringsutrymmen och plats för matbord. Bra utrustning såsom ugn, spis, fläkt, kyl och frys i gott skick. Badrummet är stilrent med vitt kakel på väggarna och grå klinker på golv. Bostadens öppenhet erbjuder en god flexibilitet för möblering med plats för säng, soffa och annat möblemang. Generöst ljusinsläpp från fönster och fransk balkong i västerläge gör rummet ljust, trevligt och luftigt.

Bostadsrättsföreningen Kristina har en god ekonomi, har välskötta fastigheter och en familjär känsla. Här bor du tryggt och bekvämt till en låg månadsavgift om endast 2 418 kr. Till lägenheten hör ett källarförråd och det finns möjlighet att hyra parkering i husets garage. Föreningen har dessutom en bastu och gemensamma uteplatser på innergården som kan nyttjas av medlemmarna.

Engelbrektsgatan 25 har ett mycket tilltalande läge med nära till precis allting. Resecentrum når du på 3 minuters promenad, perfekt för dig som pendlar inom Linköping men även för dig som reguljärt åker längre resor. Med cykel tar du dig till Universitetet på 15 minuter. Gångavstånd till motionsspår runt Stångån samt till citykärnan och direkt närhet till flertalet restauranger, matbutiker och övrigt serviceutbud. Ett bra tillfälle för studenten, veckopendlaren eller paret som vill förverkliga sin bostadsdröm!

Ett komplett boende med attraktivt läge,

Tillträde är flexibelt. Varmt välkommen på någon av visningarna!

Intresseanmälan

Är du intresserad av bostaden? Gör en intresseanmälan så kontaktar vi dig med mer information.

Till intresseanmälan

Mäklare

Bostadsfakta

Bilder

Planritning

Vasastaden, Linköping

Engelbrektsgatan 25

Karta

Mer om mäklarna

Intresserad? Gör en intresseanmälan!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din intresseanmälan!
Mäklaren hör av sig så snart som möjligt.