Vasastaden, Linköping

Götgatan 30A

  • 2 rum
  • 52 kvm
  • Bostadsrätt
Högstbjudande 1 695 000 kr
Månadsavgift: 2 824 kr/mån

Charmig tvåa i Vasastaden!

Välkommen Götgatan 30A!
En gavellägenhet med fräscha ytskikt, bra planlösning och centralt läge. Du välkomnas in i hallen och vidare öppnar lägenheten upp sig med ett mysigt och socialt vardagsrum med härliga umgängesytor och som följer den röda tråd som lägenheten har med vacker ekparkett och med väggar i stilrena toner. Vidare finner vi ett modernt och ljust kök med bra förvaringsmöjligheter som är renoverat på senare år i klassisk stil. Från hallen nås även lägenhetens badrum där väggarna målats i en vacker grå ton. Här finns en dusch och bra med förvaring i kommod. Harmoniskt sovrum fönster mot innergården med plats för dubbelsäng och förvaring i garderober.

Riksbyggen brf Linköpingshus 5 är en trevlig, välskött och stabil förening med en härlig gemenskap och ständigt fokus på förbättringsåtgärder som bland annat tillhandahåller tvättstuga bekvämt beläget i källaren, bastu, gym och en trevlig innergård.

I hjärtat av Vasastaden bor du attraktivt, centralt och trevligt med närhet till bland annat matbutik, affärer och restauranger. Linköpings innerstad ligger inom gångavstånd likaså universitetssjukhuset, en kort cykeltur bort ligger även Linköpings universitet. Söker du efter ett boende med ett centralt läge har du hamnat rätt!

Varmt välkommen på visning!

Intresseanmälan

Är du intresserad av bostaden? Gör en intresseanmälan så kontaktar vi dig med mer information.

Till intresseanmälan

Mäklare

Bostadsfakta

Bilder

Planritning

Vasastaden, Linköping

Götgatan 30A

Karta

Mer om mäklarna

Intresserad? Gör en intresseanmälan!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din intresseanmälan!
Mäklaren hör av sig så snart som möjligt.