Vasastaden, Linköping

Hertig Karlsgatan 13A

Såld
  • 2 rum
  • 56 kvm
  • Bostadsrätt

Lyxig och luftig tvårumslägenhet med centralt och attraktivt läge

Välkommen till denna tvåa tillhörande en trevlig, lågt belånad och stabil förening med en härlig gemenskap och många gemensamma utrymmen att nyttja.

Här kommer du in i en exklusiv och luftig lägenhet där takhöjden skapar en rymd som gör att bostaden känns ännu större. Bostaden har två rum och kök och en boyta om 56 kvadratmeter. Hemmet är rikt på detaljer som andas kvalitet, och har en genomgående hög materiell standard. Bostadens stora fönster inger ett härligt ljusinsläpp.

Det första som möter oss i denna lägenhet är en välplanerad och inbjudande hall med platsbyggda garderober, goda avhängningsmöjligheter och säkerhetsdörr. Vidare finns kök, vardagsrum, badrum och ett harmoniskt och rogivande sovrum med platsbyggda garderober och plats för dubbelsäng. Köket är stilrent, modernt och härligt med påkostade material, bänkskiva i sten, vita skåpluckor och plats för matbord och stolar. Det härliga och trevliga vardagsrummet bjuder på fint ljusinsläpp, härliga umgängesytor och generös takhöjd. I badrummet finns toalett, duschvägg, handfat, golvvärme och spotlights.

Här bor du i en mycket engagerad HSB-förening med närhet till såväl city som resecentrum samt endast ett stenkast från bostaden finns välsorterad matbutik, flertalet restauranger, caféer, gym med mera. Föreningen har under de senaste åren utfört omfattande renoveringar på fastigheten. Man har bland annat gjort stamrenovering genom relining, fönsterbyte samt fasad- och takbyte. Föreningen har även renoverat och byggt många gemensamma utrymmen så som bastu med relaxrum, samlingslokal, övernattningsrum, gym samt ett barn-och lekrum med bland annat biljardbord. Lummig och härlig innergård med gemensam uteplats med möbler, grill och lekytor. Lägenheten är lugnt belägen och tyst tack vare ljudisolerande fönster.

Tillträde sker enligt överenskommelse. Varmt välkommen!

Mer om mäklarna