Vasastaden, Linköping

Linggatan 5B

Såld
  • 2 rum
  • 42,9 kvm
  • Bostadsrätt

Genomgående fin tvårummare med vackert ljusinsläpp och solig balkong!

Här på Linggatan 5B har du nu chansen att köpa en optimalt planerad och ljus lägenhet med utmärkt läge i Vasastaden.

I hjärtat av populära Vasastaden finner du denna fantastiska tvåa - en optimalt planerad och ljus lägenhet i fint skick med generös takhöjd och smarta förvaringslösningar. Här bor du i ett lugnt, skönt och insynsskyddat läge med stadens puls runt knuten. Lägenhetens fantastiska balkong vetter in mot den lummiga innergården och skapar en privat liten oas. Hela lägenheten har en fantastisk takhöjd, är genomgående ljus och erbjuder en planlösning som utnyttjar varje kvadratmeter till fullo! Detta är den optimala lägenheten för dig som söker ett bra första boende eller som ska börja studera till höstterminen.

Hela lägenheten har genomgående vackra trägolv och vitmålade väggar. Här finner man även ett socialt och härligt vardagsrum med plats för soffgrupp som matbord. Bostadens fina kök är smakfullt renoverat, här finns gott om förvaringsmöjligheter och stora ljusinsläpp. Lägenheten har ett mysigt sovrum med plats för dubbelsäng och badrummet som är helkaklat är smakfullt och fräscht i genomgående neutrala färgskalor med bekvämligheter som golvvärme. Bostadens fantastiska balkong ligger i sydvästläge. Till lägenheten disponeras ett mat- samt källarförråd.

Genom föreningen Riksbyggen Linköpingshus nr 4 får du möjlighet att utnyttja tvättstuga, parkeringsplats och en vacker innergård. I månadsavgiften om 2 604 kronor ingår bredband, tv, vatten, värme samt två källarförråd. En välskött och stabil förening med god ekonomi och ständigt fokus på förbättringsåtgärder!

På Linggatan bor du i ett lugnt och trivsamt läge med citypulsen runt hörnet. För den som önskar finns det i närområdet butiker, restauranger, caféer, matbutiker, skolor samt vackra promenadstråk. I direkt närhet till bostaden finns goda kommunikationer till city som Universitetet. Här är det lätt att trivas för den som vill bo centralt!

Välkommen på visning!

Mer om mäklarna