Vasastaden, Linköping

Konsistoriegatan 12A

Såld
  • 3 rum
  • 82 kvm
  • Bostadsrätt

Unik sekelskiftestrea med på en av Linköpings finaste gator

På andra våningen på Konsistoriegatan 12A finns denna underbara lägenhet från sekelskiftet om 82 kvadratmeter. En ljus och öppen bostad i mycket gott skick med fina trägolv, vackra snickerier, fungerande eldstad och spröjsade fönster. Denna lägenhet har dessutom genomgående större ljusinsläpp från flertalet fönster som skapar en härlig rymd.

Den stora och inbjudande hallen och goda avhängningsmöjligheter ger ett hemtrevligt första intryck av denna bostad. Vidare finns ett välplanerat kök med generösa arbetsytor, skafferi samt med plats för matbord och stolar. Utöver det finns två väl tilltagna sovrum, ett duschrum samt ett mysigt och stilrent vardagsrum med generös takhöjd, härliga umgängesytor och en fungerande kakelugn. Det ena sovrummet som i dagsläget används som master bedroom är mysigt med vackra snickerier, flertalet garderober och med plats för dubbelsäng. Det andra sovrummet har stora ytor och separat klädkammare. Duschrummet är helkaklat och har har toalett, dusch med duschväggar, badrumsskåp samt golvvärme. Två förråd följer lägenheten.

Här är du del av en trevlig, lågt belånad och stabil förening med mycket god ekonomi och god sammanhållning. Via föreningen kan man nyttja det gemensamma hobbyrummet, tvättstuga, torkrum, cykelförråd och samlingslokal med tillhörande bäddsoffa. Gemensam uteplats med utemöbler. Via trappuppgången finns även en gemensam balkong.

I dessa delar av Linköping är det lätt att trivas, och läget på Konsistoriegatan är perfekt för den som vill bo centralt men med ett lugnt läge. Stadskärnan med dess rikliga utbud av shopping och aktiviteter når ni med kort promenadavstånd. Resecentrum samt fjärrbussterminalen ligger i närhet till bostaden och har goda pendlingsmöjligheter för den som önskar. I området finner ni även ett antal grönskande och lummiga parker, Östgötateatern, Östergötlands museum, Konsert & Kongress samt Stångån med dess vackra promenadstråk. Goda kommunikationer från bostaden via buss, gång eller cykel till övriga delar av staden.

Tillträde sker enligt överenskommelse. Denna bostad vill ni inte missa. Varmt välkomna!

Mer om mäklarna