Vasastaden, Linköping

Kettilsgatan 5

REDO™
  • 2 rum
  • 70 kvm
  • Bostadsrätt
Utgångspris 2 150 000 kr
Månadsavgift: 4 271 kr/mån

Smakfull tvåa i hjärtat av Vasastaden

Stort och väldisponerat boende i välskött förening med god ekonomi och flertalet faciliteter. Med ett ypperligt cityläge och en avkopplande atmosfär erbjuds här ett trivsamt boende med påtaglig hemkänsla där allting är fräscht och välhållet, perfekt för dig som bara vill flytta in och börja trivas från första stund. Lägenheten ligger på entréplan och nås bekvämt utan att behöva ta ett enda trappsteg.

Bostaden karaktäriseras av påkostade materialval, stora fönsterpartier, generös takhöjd och en luftig känsla tack vare de väl tilltagna rummen. Här möts ni av en rymlig entréhall med möjlighet till möblering och access till en klädkammare med god förvaringskapacitet. I hallen sitter dimbara spotlights i taket som bidrar till en tilltalande ljussättning. Det fullutrustade köket är väl tilltaget med gott om arbetsytor och skåpförvaring samt utrymme för större matgrupp. Vardagsrummet är socialt utformat och erbjuder goda sällskapsytor. Det mysiga sovrummet erbjuder plats för en stor dubbelsäng och här finns också en rejäl skjutdörrsgarderob som löser förvaringsbehovet. Helkaklat duschrum, även detta på en generös yta.

Här i Brf Amor är det lätt att stormtrivas. Föreningen är mycket familjär med trevligt grannskap, en engagerad styrelse och en god ekonomi. Som boende kan du nyttja den prunkande innergården som utgör ett sant glädjeämne under årets varma dagar. Här finns vackra gräsytor, uteplats med utemöbler och grill. Bekvämt beläget, bara några steg från entrédörren, finns såväl tvättstuga som gästrum med pentry att tillgå. En trappa ner finns bastu med relax.

Missa inte chansen att förvärva denna pärla - välkommen på visning!

REDO™

Detta är en REDO™ bostad. Kontakta mäklaren för mer information.

Intresseanmälan

Är du intresserad av bostaden? Gör en intresseanmälan så kontaktar vi dig med mer information.

Till intresseanmälan

Mäklare

Bostadsfakta

Bilder

Planritning

Vasastaden, Linköping

Kettilsgatan 5

Karta

Mer om mäklarna

Intresserad? Gör en intresseanmälan!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din intresseanmälan!
Mäklaren hör av sig så snart som möjligt.