Vasastaden/centralt, Linköping

Konsistoriegatan 21A

Såld
  • 2 rum
  • 45 kvm
  • Bostadsrätt

Pärla med sekelskifteskaraktär på idylliska Konsistoriegatan

Tvåa i klassisk stil på Konsistoriegatan 21A med fina ytskikt, spröjsade fönster och fint bevarade tidstypiska detaljer.

Här på attraktiva Konsistoriegatan välkomnas du till en unik och tidlös lägenhet med sekelskifteskaraktär. En ljus gaveltvåa högst upp i huset med mycket dagsljus via tre olika väderstreck, behagliga färgval och generös takhöjd. Bostadens fina skick och välbevarade originaldetaljer bidrar till att skapa ett charmigt hem med hög trivselfaktor. Här finns bland annat vackra snickerier, trägolv, handblåsta spröjsade fönster och djupa fönsternischer. Dessutom bor du här med härliga vyer över den härliga trädallén på Konsistoriegatan och ståtliga Domkyrkan!

Väl inne i lägenheten möts vi först av en inbjudande och trevlig hall med magiska tapeter från Josef Frank och lite längre in finner vi ett stilrent, ljust och fräscht kök med bra förvaringsmöjligheter, stora fönster, skåpluckor i vit kulör, diskmaskin och plats för ett mindre matbord och stolar. Vidare har lägenheten ett sovrum och ett härligt och öppet vardagsrum med härliga umgängesytor, fin utsikt och plats för soffa. Sovrummet, som är stort och harmoniskt, nås via hallen. Här erbjuds utmärkta förvaringsmöjligheter och plats för dubbelsäng. Duschrummet är smakfullt och fräscht och utrustat med toalett och dusch.

Den lummiga och härliga uteplatsen som nås via föreningens baksida får man nyttja året runt, en riktig oas sommartid. I trappuppgången finns även en gemensam balkong samt en renoverad tvättstuga att nyttja. Bostaden har en låg avgift där värme, vatten, en parkeringsplats samt internet ingår. Precis utanför lägenhetsdörren finns ett mindre förråd tillhörande och ytterligare två källarförråd samt ett vindsförråd.

Här bor du i en mycket engagerad förening god ekonomi och låga lån. Med detta läge har du närhet till såväl city som resecentrum samt endast ett stenkast från bostaden finns flertalet välsorterade matbutiker, trevliga promenadstråk längsmed Stångån, flertalet restauranger, caféer, bageri, gym med mera. Cykelavstånd till Universitetet, SAAB samt Universitetssjukhuset. Föreningen har även gemensamma utrymmen så som tvättstuga, källare samt vindsförråd. Lummig och härlig innergård med egen uteplats. Lägenheten är lugnt belägen på en av Linköpings finaste gator.

Denna bostad måste upplevas på plats. Tillträde kan ske omgående. Varmt välkommen på visning!

Mer om mäklarna