Vallastaden, Linköping

Kunskapslänken 72

Såld
  • 2 rum
  • 67 kvm
  • Bostadsrätt

Arkitektritad lägenhet om två rum och kök av kvalitet!

Sällsynt möjlighet att köpa en välplanerad och stilren tvårummare på Kunskapslänken och Vallastaden.

Välkommen till denna öppna lägenhet på våning 3 vars stilrena design av arkitekten Thomas Sandell gör att lägenheten sticker ut från mängden. Här erbjuds en boyta om 67 kvadratmeter som fördelas på två rum och kök. Bostaden bjuder bland annat på generös takhöjd, hög materiell standard, insynsskyddat läge, stort öppet kök, platsbyggd förvaring, uteplats via loftgång samt vackert ljusinsläpp från två olika håll.

Det första som möter oss i denna lägenhet är en stor, välplanerad och praktisk hall med platsbyggda garderober och säkerhetsdörr. Vidare finns kök, vardagsrum, duschrum samt ett sovrum med utmärkta förvaringsmöjligheter, fint ljusinsläpp och plats för dubbelsäng. Köket är socialt, modernt och öppet med generösa arbetsytor, bra förvaringsmöjligheter, skåpluckor i vit kulör, öppen planlösning mot vardagsrummet och plats för stort matbord och stolar. Det sociala vardagsrummet bjuder på en väl tilltagen takhöjd, härliga umgängesytor och plats för soffa och matgrupp. I duschrummet finns toalett, dusch, badrumsskåp, handfat, tvättmaskin och torktumlare. Lägenhetens uteplats via loftgång med hörnläge längst in bjuder på sol från morgon till eftermiddag. Genomgående detaljer i hela lägenheten i form av golv i vitlaserad ask och högt i tak.

För föreningens medlemmar finns cykelförvaring, barnvagnsförråd i entrén, vinterträdgård med möblemang för sociala tillställningar samt en takterrass i anslutning till vinterträdgården belägen på Kunskapslänken 74. Felleshus finns i närheten med övernattningslägenhet och gemensamhetslokal. Cykelpool samt bilpool finns att nyttja i området.

Sammantaget en välplanerad bostad med en exklusiv touch. Här bor man bekymmersfritt och bekvämt med ett utmärkt läge i attraktiva Vallastaden. Direkt närhet till Universitetet och Mjärdevi Science Park. Gym finns beläget via Campushallen. I närheten finns underbara naturparken Paradiset där de boende kan odla via egna odlingslotter. Närhet till springturer i Vallaskogen samt långa promenader i naturreservatet Eklandskapet. Goda buss- och cykelförbindelser med övriga staden. I närområdet finns en mindre matbutik där man kan handla matvaror, restaurang Bestia, nyöppnade cafét Dolce Vita, vinbaren Meetly, lekpark samt förskola. På kort promenadavstånd ligger Djurgårdens centrum med dess serviceutbud i form av en större välsorterad matbutik, restaurang, apotek, Nordic Wellness samt Systembolaget. Perfekt bostad för dig som söker en bostad med närhet till allt man kan önska sig.

Tillträde sker enligt överenskommelse. Varmt välkommen!

Mer om mäklarna