Vallastaden, Linköping

Selma Lagerlöfs gata 1

Såld
  • 1,5 rum
  • 35 kvm
  • Bostadsrätt

Etagelägenhet i modernt utförande med härlig uteplats!

Nu har vi nöjet att presentera något utöver det vanliga!

På första våningen finner ni denna inbjudande bostad som disponeras som en 1,5:a och erbjuder en boyta om 35 välplanerade kvadratmeter fördelat på två plan. Här njuter ni av en smakfull interiör med bambuparkettgolv, fina inslag av detaljer i massivträ och genomgående vitmålade väggar. Lägenheten genomsyras av en hög materiell standard, generöst ljusinsläpp och smarta lösningar med förvaring under golvet. Alla instalationer i bostaden är draget under golvet vilket medför att du själv kan göra om lägenheten precis som du vill.

Här möts ni av en rymlig hall med goda förvaringsmöjligheter som öppnar upp bostaden. I anslutning till hallen når ni det köket och en härlig sällskapsyta som ligger i en öppen planlösning med sin generösa takhöjd om drygt 4,5 meter och stora fönster för ett härligt ljusinsläpp. Det lyxiga badrummet är helkaklat och erbjuder vägghängd wc, dusch med glasad duschvägg, handfat och förberedelse för tvättmaskin.
En trappa upp når ni det mysiga loftet med full ståhöjd och utrymme för stor dubbelsäng och extra förvaring. Även här kan du om du vill ha din vardagsrumsdel.

Som medlem i föreningen har du tillgång till två stora takterrasser med utsikt över Vallastaden och med sol hela dagen. På den övre terrassen, som är förberedd för takodling och med möjlighet att ansluta en badtunna, finns tillhörande bord och stolar för användning samt ett litet glashus som du kan använda när det är kyligt eller regnigt. På den lägre terrassen finns en öppen spis som alla medlemmar kan använda.

Här, i innovativa Vallastaden, bor ni med ett suveränt läge där ni har närhet till det mesta för en bekväm och aktiv vardag. I huset finns en trevlig vinbar, i grannkvarteren en liten livsmedelsbutik och ett par restauranger. Området ligger alldeles intill Campus Valla och på 10 minuters cykelavstånd når ni Mjärdevi Science Park, US, Garnisonen och centrala Linköping. Inom en kilometer erbjuds ett komplett serviceutbud med bland annat välsorterad mataffär, Systembolaget, apotek, restauranger, caféer och flera gym, Dessutom har bor ni med naturen runt knuten då området ligger inbäddat mellan stadsnära Vallaskogen och vidsträckta Tinnerö Eklandskap. I månadsavgiften på låga 2328 kr ingår värme, vatten och förråd.

Välkommen att flytta in och börja trivas från första stund!

Mer om mäklarna