Vallastaden, Linköping

Musikgränd 3C

Såld
  • 2 rum
  • 49 kvm
  • Bostadsrätt

Inbjudande 2:a med balkong i hjärtat av Vallastaden

Med ett lugnt och trivsamt läge intill Smedstadbäcken erbjuds nu möjligheten att bli ägare till denna ytterst trivsamma bostad!

Här, i innovativa Vallastaden, bor ni med ett suveränt läge där ni har närhet till det mesta för en bekväm och aktiv vardag. Området ligger alldeles intill Campus Valla och på 10 minuters cykelavstånd når ni Linköping Science Park, US, Garnisonen och centrala Linköping, samtidigt som busskommunikationerna är mycket goda. Inom en kilometer erbjuds ett komplett serviceutbud med bland annat välsorterad mataffär, Systembolaget, apotek, restauranger, caféer och flera gym. Dessutom bor ni med naturen runt knuten då området ligger inbäddat mellan stadsnära Vallaskogen och vidsträckta Tinnerö Eklandskap.

På våning 3 av 4 finner ni denna välplanerade och socialt utformade bostad som disponeras som en 2:a och erbjuder en boyta om 49 yteffektiva kvadratmeter. På våning 4 i huset finns endast förråd och vinterträdgård, vilket i praktiken innebär att man bor högst upp utan några boende ovanför sig. Här njuter ni av en genomgående ljus interiör med smakfulla materialval och generöst tilltagna ytor för att tillgodose vardagens behov.

Här möts ni av en rymlig hall med god förvaringskapacitet i platsbyggda garderober. Vidare in i lägenheten når ni det väl tilltagna köket som ligger öppet mot det spatiösa vardagsrummet. Köket är bland annat utrustat med diskmaskin och erbjuder gott om arbetsytor och skåpförvaring. Vardagsrummet har gott om utrymme för sävål soffgrupp som matplats. Härifrån träder ni ut på den rymliga balkongen med insynsskyddat läge. Härifrån blickar ni ut över Vallastadens arkitektoniskt tilltalande byggnader och Smedstadsbäcken. Ytterligare balkongyta erbjuds på loftgången intill entrén, här njuter ni av eftermiddags- och kvällssol. Intill vardagsrummet ligger det luftiga sovrummet med gott om plats för större dubbelsäng och förvaring. Här finns även en fransk balkong med trevlig utsikt. Badrummet är helkaklat och bland annat utrustat med golvvärme, tvättmaskin och torktumlare.

Brf Paviljongen är en stor och stabil förening som erbjuder sina medlemmar en gemensam vinterträdgård belägen högst upp i ett av husen samt en takterrass som delas med övriga i föreningen. I vinterträdgården är det fritt fram att få sköta sin egen grönsaksodling. På innergården finns en uteplats med grill. Som boende i föreningen har ni även tillgång till ett Felleshus som inrymmer en stor gemensamhetslokal med övernattningslägenhet och pentry.

Sammantaget är detta en bekymmerslös bostad i ett område med en unik identitet. Här är det bara att flytta in och trivas till en låg månadsavgift och med idealiska förutsättningar för en hög livskvalitet.

Tillträde är flexibelt. Varmt välkomna att hitta hem till er nya drömlägenhet!

Mer om mäklarna