Vallastaden, Linköping

Musikgränd 3E

Såld
  • 1 rum
  • 19,8 kvm
  • Bostadsrätt

Optimalt planerad enrummare med enbart 5 minuters promenad från Universitetet

Optimalt planerad enrummare om 19,8 kvadratmeter med enbart 5 minuters promenad från Universitetet.

På första våningen med gavelläge hittar ni denna enrummare om 19,8 kvm belägen på Musikgränd 3E i populära Vallastaden. Med tanke på sin storlek är denna lägenhet mycket smart planerad och ligger enbart en 5 minuters promenad till Linköpings Universitet! Perfekt för dig som söker en oslagbar boendemiljö och välplanerad lägenhet.

Brf Paviljongen erbjuder sina medlemmar en gemensam vinterträdgård belägen högst upp i huset samt en takterrass som delas med övriga i huset. Takterrassen är belägen med många härliga soltimmar. I växthuset är det fritt fram att få sköta sin egen grönsaksodling. Vallastaden är ett helt nytt område där fokuset ligger på blandad, konstnärlig arkitektur, hållbar utveckling och gemenskap i en hållbar miljö. Närhet till grönområden i form av parken Paradiset, Vallaskogen och Tinnerö Eklandskap. I närområdet finns mindre handel samt attraktiva restauranger. I "felleshusen" ges möjligheter till umgänge och gemenskap som blir talande för denna nya stadsmiljö med myller av olikheter i arkitektur.

Här bor man med direkt närhet till Universitetet, Mjärdevi Science Park, Djurgårdens handelsområde och Linköpings Golfbana. Bra cykelförbindelser med övriga staden och närhet till busshållplats. Varmt välkommen på visning!

Tillträde sker enligt överenskommelse och kan ske i sommar om så önskas. Varmt välkommen på visning!

Mer om mäklarna